Skip to content

Η INTERAMERICAN χορηγός στο Συνέδριο της ΣΕΕΔΔΕ

Την ενίσχυση της συνεργασίας της με τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος υπογραμμίζει η INTERAMERICAN ως κύρια χορηγός του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της ΣΕΕΔΔΕ. Η εταιρεία υποστήριξε το Συνέδριο για τρίτη χρονιά, αναδεικνύοντας την προστιθέμενη επιχειρηματική αξία που εξασφαλίζει στα μέλη της συνομοσπονδίας με το πρόγραμμα ομαδικής κάλυψης που τους παρέχει.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία περιλαμβάνει την ασφάλιση των ιδιόκτητων κτηρίων των επιχειρήσεων μελών έναντι καταστροφικών κινδύνων -πυρκαϊάς, σεισμού κ.λπ.- και την κάλυψη της αστικής ευθύνης για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σε περίπτωση ατυχήματος, λόγω αμέλειας ή παράλειψης των ιδιοκτητών ή του προσωπικού των τουριστικών μονάδων. Το πρόγραμμα παρέχεται με προνομιακό ασφάλιστρο στα μέλη της ΣΕΕΔΔΕ.

Η ανάπτυξη της συνεργασίας της INTERAMERICAN με τη Συνομοσπονδία ανάγεται στη βάση της πολυετούς συνεργασίας της εταιρείας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

Στη φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, πρόεδρος της ΣΕΕΔΔΕ, με τον Γιώργο Πλωμαρίτη, διευθυντή ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της INTERAMERICAN και τον Νίκο Κεχαγιάογλου, υπεύθυνο ανάπτυξης του προγράμματος ΠΟΜΙΔΑ-ΣΕΕΔΕ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *