Skip to content

Η Metlife προσφέρει δωρεάν τεστ διάγνωσης διαβήτη

Μήπως κινδυνεύετε από διαβήτη και δεν το γνωρίζετε; Η MetLife κάνει πράξη την ανάγκη για πρόληψη, που τόσο ακούγεται στις μέρες μας, προσφέροντας δωρεάν τεστ ελέγχου αλλά και παρακολούθηση τυχόν ασθένειας σε προνομιακές τιμές!

Ένα βήμα παραπάνω προς την κατεύθυνση της πρόληψης αναφορικά με την υγεία των πελατών της πραγματοποίησε η MetLife, συνεργαζόμενη με το κορυφαίο Διαβητολογικό Κέντρο του νοσοκομείου Metropolitan.

Μετουσιώνει έτσι σε προϊοντική παροχή τη διαπίστωση ότι η έγκαιρη διάγνωση του διαβήτη είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα για την σωστή του αντιμετώπιση.

Αξίζει να παρατηρήσει κανείς ότι ο διαβήτης είναι ίσως το συχνότερο μεταβολικό νόσημα, παγκόσμια και στη χώρα μας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού που ήδη πάσχει από Σακχαρώδη Διαβήτη στο 15%.

Ένα ποσοστό που διπλασιάζεται και φθάνει στο 30% όταν γίνονται εκτιμήσεις για όσους συμπολίτες μας βρίσκονται σε προ-διαβητικό στάδιο. Οι περισσότεροι Έλληνες τεκμαίρεται ότι αναπτύσσουν τελικά διαβήτη.

Υπό το φως αυτών των στοιχείων, αποκτούν ιδιαίτερη αξία τα οφέλη αυτής της συνεργασίας της MetLife, φέρνοντας στο επίκεντρο μια ξεχωριστή δυνατότητα προς τους ασφαλισμένους της.

Αυτή έγκειται στην πραγματοποίηση δωρεάν online τεστ ανίχνευσης κινδύνου για την εμφάνιση διαβήτη ή για την εκτίμηση του επιπέδου της ασθένειας σε περίπτωση που κάποιος έχει ήδη διαγνωστεί. 

Από τη μεριά των πελατών, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι να συμπληρώσουν online ένα ειδικό ερωτηματολόγιο, που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα.

Στο «Τεστ Εκτίμησης Διαβήτη και Επιπλοκών» θα κληθούν να απαντήσουν αν έχουν διαγνωστεί με κάποιον τύπου Σακχαρώδους Διαβήτη και με ποιόν, αν κάποιος συγγενής τους έχει διαβήτη τύπου 1 ή 2, αν λαμβάνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή. Ερωτώνται ακόμη αν έχουν βιώσει ποτέ συμπτώματα υπογλυκαιμίας ή έχει βρεθεί ποτέ υψηλή κρεατίνη αίματος σε κάποια εξέτασή τους.

Παράλληλα, διεξάγεται και online τεστ για την εκτίμηση του κινδύνου Διαβήτη τύπου 2. Εδώ ζητούνται στοιχεία σχετικά με τον δείκτη μάζας σώματος και με την περιφέρεια μέσης, σχετικά με την συχνότητα σωματικής άσκησης και το στυλ της διατροφής και διάφορα συναφή ερωτήματα.

Εφόσον το αποτέλεσμα του τεστ περιέχει ενδείξεις υψηλού κινδύνου, η εταιρεία παραπέμπει σε δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση και προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της ασθένειας σε ειδικές τιμές, με προνομιακά πακέτα για διαβητολογικό έλεγχο και καρδιομεταβολική παρακολούθηση!

Δείτε εδώ τα διαβητολογικά τεστ της Metlife

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *