Skip to content

Καινοτομία στην ελληνική αγορά από την Hoolie Foundation

Κορυφαία ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία, με εξειδίκευση στον κλάδο Pet Insurance, ξεκίνησε νέες εργασίες από αρχές Απριλίου μέσω της Hoolie Foundation, λανσάροντας καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων.

Στη Hoolie Foundation είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι με την προώθηση ασφάλισης κατοικιδίου πλήρους ιατρικής κάλυψης από 15€ το μήνα, μέσω του νέου μας ασφαλιστικού προγράμματος κατοικιδίων, «Pluto, by Hoolie Foundation». Σχεδιάστηκε από «γονείς» κατοικίδιων για «γονείς» κατοικίδιων και προσαρμόστηκε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και απαιτήσεις τους σε ό,τι αφορά στην υγεία των κατοικίδιων και στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, αφού κάθε κηδεμόνας κατοικίδιου είναι μοναδικός.

Το νέο πρόγραμμα καινοτομεί, αφού πλέον μπορείτε να απευθύνεστε σε πιστοποιημένο κτηνίατρο/κτηνιατρική κλινική δικής σας επιλογής, χωρίς την προϋπόθεση διανυκτέρευσης του κατοικιδίου σας, επιτρέποντας έτσι τη λήψη καλύτερων αποφάσεων φροντίδας για αυτό, με λιγότερη ανησυχία για το κόστος. Πλέον, οι επισκέψεις στον κτηνίατρο γίνονται όλο και λιγότερο αγχωτικές.

Αναλυτικότερα, οι καλύψεις μας αφορούν σε:

  • Δαπάνες Αποκατάστασης Υγείας Κατοικίδιου

Δαπάνες Νοσηλείας

Η Εταιρεία θα καλύψει τις δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για τη νοσηλεία του κατοικιδίου σας, με ελεύθερη επιλογή γιατρού ή κλινικής, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, έως το ποσό των 2.000€ ή 3.000€ ετησίως, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, χωρίς την προϋπόθεση διανυκτέρευσης του κατοικιδίου σε πιστοποιημένη κλινική ή κτηνίατρο.

Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες

Η εταιρεία θα καλύψει τις Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες για την αντιμετώπιση-θεραπεία, ατυχήματος ή και ασθένειας, μέχρι του ανώτατου ορίου του προγράμματος και ανεξαρτήτως διανυκτέρευσης (Συμπεριλαμβάνονται αμοιβές Ιατρών, διαγνωστικών εξετάσεων, φαρμάκων).

  • Απώλεια διαβατηρίου κατοικιδίου

Καλύπτουμε έξοδα έως 200€ για αντικατάσταση του διαβατηρίου

  • Κλοπή ή απώλεια κατοικίδιου ζώου

Σας συμβουλεύουμε για τα επόμενα βήματα για την ασφαλή επιστροφή και αναλαμβάνουμε τα πιθανά έξοδα εύρεσης του.

  • Κάλυψη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου

Η ασφάλιση παρέχει κάλυψη, με όριο 10.000€ ανά απαίτηση και συνολικά σε ετήσια βάση για: την Ευθύνη που έχει ο ιδιοκτήτης/κάτοχος για ζημιές ή τραυματισμούς τρίτων τα νομικά έξοδα για την υπεράσπιση αξίωσης σε περίπτωση που η διαμάχη φτάσει στη δικαστική αίθουσα

Στη Hoolie Foundation είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πρωτοβουλία μας «Βοηθήστε ένα κακοποιημένο κατοικίδιο», μέσω της  οποίας επιστρέφουμε μέρος των κερδών σε φιλοζωικές οργανώσεις/εταιρείες/σωματεία. Μια ακόμα καινοτομία του προγράμματος «Pluto, by Hoolie Foundation» είναι η κάλυψη «Farewell». Στην άτυχη περίπτωση που ο τετράποδος φίλος σας φύγει από τη ζωή τον αποχαιρετάμε με το θερμότερο «αντίο». Με την κάλυψη αποχαιρετισμού, δωρίζουμε το ποσό των 200€ σε φιλοζωική οργάνωση της επιλογής σας, στηρίζοντας έτσι ένα κακοποιημένο ζωάκι!

Ταυτόχρονα στις 05/04 εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η χρήση εφαρμογής μέσω τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Πρόκειται για το Dog ID, by Hoolie Foundation, εφαρμογή αναγνώρισης της φυλής σκύλων μέσω τεχνολογιών AI.

Δεν είστε σίγουροι για τη ράτσα του τετράποδου φίλου σας; Τώρα μπορείτε να τη μάθετε με ένα απλό σκανάρισμα της φωτογραφίας του !!

Μέσω της εφαρμογής στο site μας www.pet-insurance.gr , παρέχεται η δυνατότητα αναγνώριση της επικρατέστερης φυλής του σκύλου σας. Χρησιμοποιήστε μια φωτογραφία του, την οποία κάνετε upload από το κινητό ή τα αρχεία του υπολογιστή σας στο ειδικό πεδίο της εφαρμογής ή ανοίξτε την κάμερα και βγάλτε τη στιγμή εκείνη μια νέα φωτογραφία του. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και συγχρόνως ακριβής. Οι τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που χρησιμοποιούνται, φέρνουν το αποτέλεσμα αμέσως στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας! Παράλληλα, θα λάβετε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της φυλής του κατοικιδίου σας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το συγκεκριμένο καινοτόμο εγχείρημα, καθώς προωθώντας τις διαδικασίες των υιοθεσιών, η ίδια εφαρμογή μεταγενέστερα θα συνδράμει στις ιατρικές εξετάσεις, τα πιθανά κόστη αυτών και στην πρόληψη τυχόν ασθενειών που θα προκληθούν βάσει της φυλής του κατοικιδίου.

Η εφαρμογή Dog ID είναι η πλέον αξιόπιστη, καθώς συλλέγει δεδομένα και πληροφορίες από τη Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία (FCI). Περισσότερες από 400 ράτσες σκύλων μπορούν να αναγνωριστούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τώρα πια, μπορείτε να αναφέρεστε στη ράτσα του σκύλου σας με σιγουριά.

Η συγκεκριμένη ρηξικέλευθη παροχή προσφέρεται εντελώς δωρεάν στους «γονείς» κατοικιδίων που επιλέγουν το ασφαλιστικό μας πρόγραμμα Pluto, by Hoolie Foundation!

Ο CEO της εταιρείας κ. Φωτόπουλος Κωνσταντίνος

Όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας κ. Φωτόπουλος Κωνσταντίνος, «Η εταιρεία που συνεργάστηκε με τη Hoolie Foundation, πρόκειται να λανσάρει στην ελληνική αγορά πρόγραμμα πολυτιμολόγησης, καθώς και σύστημα CRM, εφαρμογές που θα χρησιμοποιούνται μέσω tablet, σταθερού υπολογιστή και κινητού, οι οποίες θα φέρουν επανάσταση στα ελληνικά δεδομένα».

Όραμα μας είναι η προώθηση της Φιλοζωικής Παιδείας στην Ελλάδα, μέχρι να καταφέρουμε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της συνείδησης των ανθρώπων!

Γίνετε και εσείς ένας Hoolier και επωφεληθείτε από τα προνόμια και τις πρωτοποριακές παροχές του προγράμματος μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας :

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *