Skip to content

Κατασκήνωση για παιδιά από το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

Το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους υλοποιεί φέτος το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του.

Το Ταμείο συνεχίζει τη συνεργασία με την εταιρία LTS – Lazaris Travel Services για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος έτους 2021, με την εξασφάλιση διαθέσιμων θέσεων σε 3 κατασκηνώσεις στην Ελλάδα.

Παρακάτω περιγράφονται οι όροι και ο τρόπος δήλωσης της συμμετοχής των παιδιών και οδηγίες στις οποίες παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

1. Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι από 6 έως 16 ετών κατά την ημερομηνία έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου. Δηλαδή μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος στην έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου και όσα δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος στην έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.

2. Η «Διαδικτυακή πύλη» (Web Portal) των κατασκηνώσεων για να μπορέσετε να υποβάλετε τις αιτήσεις συμμετοχής για τα παιδιά σας, ανοίγει την Παρασκευή 04/06/2021 και κλείνει την Πέμπτη 10/06/2021 στις 12:00μμ.

3. Όσα παιδιά είναι υπεράριθμα μπαίνουν σε λίστα αναμονής και θα αναπληρώσουν κατά σειρά προτεραιότητας όσα παιδιά ακυρώσουν την συμμετοχή τους για οποιοδήποτε λόγο πριν την κατασκηνωτική περίοδο. Παράλληλα θα έχουν προτεραιότητα για τις δηλώσεις συμμετοχής του 2022.

4. Παρακαλούμε να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, στο συνημμένο έντυπο οδηγιών κράτησης θέσεων.

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι διαθέσιμες κατασκηνώσεις με τις αντίστοιχες κατασκηνωτικές περιόδους για τη φετινή χρονιά:

  • Τμήμα εξυπηρέτησης – τηλεφωνική υποστήριξη ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 17:00 στο τηλέφωνο: 6994584490 και email: stathis@lazaristravel.com (κ. Στάθης Λάζαρης).
  • Για ερωτήσεις και πληροφορίες που αφορούν τους κατασκηνωτικούς χώρους παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με τις κατασκηνώσεις (βλ. παραπάνω πίνακα).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *