Skip to content

Κοπή Πίτας ΕΑΕΕ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε χθες στο νεοκλασικό κτίριο εκδηλώσεων Amalias36, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια εορταστική εκδήλωση, την πρώτη μετά από τρία χρόνια λόγω πανδημίας.

Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες (οι περισσότεροι CEO ήταν εκεί), ο νέος επόπτης της ΤτΕ Σταύρος Κωνσταντάς και η πρώην επόπτρια Ιωάννα Σεληνιωτάκη, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ (Γ. Χατζηθεοδοσίου – Δ. Γαβαλάκης), διοικητικά και άλλα στελέχη, φίλοι και γνωστοί και φυσικά το ΔΣ της Ένωσης. Όμως και η πολιτική έδωσε το παρών με τους Όλγα Κεφαλογιάννη (βουλευτής ΝΔ), Παναγιώτη Κουρουμπλή (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και Παύλο Χρηστίδη (μέλος πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ).

Το φλουρί έπεσε στον κο Χρήστο Γεωργακόπουλο, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, και ας μην ξεχνάμε και της Insurance Europe, κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, στο σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της ελληνικής αγοράς αλλά και ιδιαίτερα ευτυχής που μετά από τρία χρόνια απουσίας, φίλοι και γνωστοί μπόρεσαν χθες να συναντηθούν και να ευχηθούν τα καλύτερα για τη χρονιά που ήδη διανύουμε.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *