Skip to content

Αύριο Πέμπτη το 16ο Συνέδριο Εταιρικής Επικοινωνίας

Στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο της Boussias, μέλη της κυβέρνησης, επαγγελματίες διεθνούς βεληνεκούς και διακεκριμένα στελέχη της Εταιρικής Επικοινωνίας θα δώσουν το «παρών» με σκοπό να γιορτάσουν τη δύναμη της επικοινωνίας μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και πάνελ.

Υπό τον τίτλο «Unleashing the Power Communication», περισσότεροι από 30 ομιλητές θα εξετάσουν στο Sofitel Athens Airport επίκαιρα θέματα και θα μιλήσουν για τους παράγοντες που διαμορφώνουν το πεδίο της Εταιρικής Επικοινωνίας.

Η παγκόσμια κοινότητα βάλλεται από πολλές και διαφορετικής μορφής κρίσεις. Η πανδημική, η γεωπολιτική (ουκρανικό ζήτημα) και πιο πρόσφατα η ενεργειακή ασκούν πιέσεις στις οικονομίες των χωρών.

Ποιος ο ρόλος της Εταιρικής Επικοινωνίας σε στιγμές ακραίων διαταραχών; Υπό το κλίμα που διαμορφώνουν οι αλλεπάλληλες κρίσεις, η Ελλάδα, ωστόσο, παραμένει δυνατή, ευημερεί και κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον -η αύξηση του ΑΕΠ και η εισροή επενδυτικών κεφαλαίων βοηθούν σε αυτό.

Τώρα είναι η στιγμή να αναδειχθεί περισσότερο ο ρόλος της Επικοινωνίας και η δύναμη που έχει. «Είναι ένα διεθνές συνέδριο, inclusive της αγοράς και των brands, που θα παρουσιάσει πρωτοποριακά θέματα. Πρόκειται για μια γιορτή της Επικοινωνίας», τονίζει ο συντονιστής του Συνεδρίου και Corporate Affairs and Communications Advisor Δημήτρης Κωνσταντέλλος.

Πληροφορίες και εγγραφές στο site του συνεδρίου https://www.corpcom.gr/.

O Dr. Herbert M. Koch, Πρόεδρος και Ιδρυτής του International Association of Risk and Crisis Communication (IARCC) θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο 16o Συνέδριο.

O Dr. Koch έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των κρίσεων. Έχει ηγηθεί μεγάλων ερευνητικών projects σε συνεργασία με την σχολή Arts et Metiers Paris Tech, δίνει τακτικά διαλέξεις και παρουσιάζει σε διεθνή συνέδρια ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα σχετικά με τον τομέα του Risk and Crisis Communication. Από το 2013 έως το 2016 υπήρξε editor του επιστημονικού περιοδικού «The Journal of Risk and Crisis Communication».

Στην keynote παρουσίασή του θα μιλήσει για την επικοινωνία σε περίοδο κρίσεων και τις αποτελεσματικές στρατηγικές «Communicating in times of crisis. Strategies that proved successful».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *