Skip to content

Με τη Σύσταση «Ομάδας Καινοτομίας» υποδέχεται το Μέλλον η Generali

DSC_1922 2
Ο Τάκης Βασιλόπουλος, Chief Technical Manager της Generali Hellas, που επιλέχθηκε μαζί με 24 άλλα στελέχη της Generali από διάφορες χώρες, για να συμμετέχει στην “Ομάδα Καινοτομίας”.

Tην πρώτη της συνάντηση πραγματοποίησε πρόσφατα στη Ρώμη η «Ομάδα Καινοτομίας της Generali» (Group Innovation Community).

Ωθούμενη από την επιτυχία των πρώτων συνεργασιών που πραγματοποίησε η Generali με start-ups, αλλά και εκτιμώντας τις σημαντικές ευκαιρίες αξιοποίησης νέων τεχνολογιών για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων ασφαλιστικών υπηρεσιών, η Διοικητική της Ομάδα προχώρησε στην επιλογή 25 ταλαντούχων εργαζόμενων από τις διάφορες χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος, για τη σύσταση της νέας, δυναμικής ομάδας.

Μεταξύ των στελεχών που διακρίθηκαν και επιλέχθηκαν για τη δράση αυτή, ήταν και ο Τάκης Βασιλόπουλος, Chief Technical Manager της Generali Hellas. Η ομάδα της GIC είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ιδέες για την ανάπτυξη καινοτόμων έργων, σύμφωνα με τις ανάγκες το Ομίλου, και να συνομιλήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι νέες εφαρμογές και τεχνολογίες στον χρηματοοικονομικό κλάδο, όπως η προστασία κατά της απάτης μέσω big data, οι εφαρμογές πληρωμών από κινητό τηλέφωνο, τα telematics στην ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά και διασυνδεδεμένες εφαρμογές που μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις ασφαλίσεις του πελάτη (π.χ. Knip).

Η Generali αναγνωρίζοντας ότι η τεχνολογία, η συνδεσιμότητα και –το πιο σημαντικό-οι καταναλωτικές συνήθειες πρόκειται να επηρεάσουν καθοριστικά τον κλάδο ασφάλισης, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής με τον πιο αποτελεσματικό και έξυπνο τρόπο. Ο νέος θεσμός της GIC πρόκειται να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων ιδεών σε τοπικό επίπεδο, το επόμενο χρονικό διάστημα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *