Skip to content

Νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΕΑΕ, «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ»

“Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες, καθώς ολοκληρώθηκε η θητεία του απερχόμενου συμβουλίου. Μια θητεία απαιτητική, με πολλά που έγιναν και πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα γράφει η Πρόεδρος της Ένωσης. Και καλεί όλους  να είναι  παρόντες στις 20/10 καθώς η ενδυνάμωση των συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου μας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επείγουσα.

Η κλιματική κρίση και ο Ασφαλιστικός Κλάδος, αποτελεί το βασικό θέμα μας, καθώς είναι κάτι που το νιώθουμε, το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά. Διαβάστε τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις που συνδέουν την αγορά μας με αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο και μας οδηγούν σε σκέψεις και συμπεράσματα.

Με το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα «Λύση ή λήξη της σύμβασης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και το δικαίωμα προμηθείας», ασχολείται στο άρθρο του, ο  Νομικός μας Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης.

Ακολουθούν 2 απόψεις μελών του ΔΣ μας, που επιχειρούν να προβληματίσουν υγιώς αλλά και να φέρουν μια νότα αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε..!

Δύο ενδιαφέροντα κείμενα ακολουθούν, από τις διεθνείς ειδήσεις μας μέσω Bipar. Η Ευρώπη σε εγρήγορση…!

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η Interamerican μας επισημαίνει ότι «το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας» και μας καλεί να το προστατέψουμε  με το νέο της πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας Interamerican Home.

Στις επόμενες σελίδες, παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις από την αγορά μας με ποικίλα θέματα. Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της και τη βιωσιμότητά της!

Καλή μας αντάμωση στις 20/10/2022 !!

Παραμείνετε Ασφαλείς και μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!!”

Χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου θα δείτε και εκεί το νέο μας τεύχος!

https://issuu.com/eeae/docs/diasfalizo_teyxos_47

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *