Skip to content

Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers: Ανακοίνωση σχετικά με τον COVID-19

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers ενημερώνοντας για τα προληπτικά μέτρα προστασίας συνεργατών και πελατών από την εξάπλωση του κορονοϊού και για τη συνέχιση του ομαλού και απρόσκοπτου τρόπο λειτουργίας της εταιρείας αυτή την περίοδο:

Αγαπητοί πελάτες & συνεργάτες,

Στην πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δυσάρεστη συγκυρία που έχει βρεθεί αντιμέτωπη η παγκόσμια κοινότητα και οι επιχειρήσεις, ως αποτέλεσμα της πανδημίας και της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, παρακολουθούμε από κοντά και με υπευθυνότητα τις εξελίξεις και στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η εταιρία μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας της Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων της, από την Δευτέρα 23.03.2020 έως και 30.04.2020, θα εφαρμόσει την εκ περιτροπής απομακρυσμένη εργασία για το προσωπικό της.

Με την εφαρμογή και χρήση σύγχρονων μέσων επικοινωνίας και τεχνολογίας, κύριο μέλημά μας με την ενέργεια αυτή είναι η διασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας μας και η διατήρηση της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς όλους τους πελάτες μας.

Ο τρόπος και τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας παραμένουν τα ίδια, όμως για τη διευκόλυνση των εργασιών και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε (στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό) όλα τα αιτήματα, έγγραφα, παραστατικά αποζημιώσεων κλπ, να μας αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα όπου απαιτείται) είτε στο κεντρικό email της εταιρίας μας info@xirogiannopoulos.gr, είτε στο αντίστοιχο email των συνεργατών μας που ήδη γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε.

Σε αντίστοιχες ενέργειες έχουν προχωρήσει και όλες οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την συνέχιση της εξυπηρέτησης των ασφαλιζομένων πελατών τους και την κάλυψη όλων των ασφαλιστικών αναγκών και περιπτώσεων που θα προκύψουν την περίοδο αυτή.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι οι πανδημίες, βάσει όρων συμβολαίου, κατά κανόνα αποτελούν εξαίρεση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής & Υγείας, οι ασφαλιστικές εταιρίες, στην πλειονότητά τους, ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι έχουν προχωρήσει στην άρση της συγκεκριμένης εξαίρεσης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη συνεργασία και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπρόσθετη πληροφορία θελήσετε.

Ευχόμαστε σε όλους, καλή δύναμη, υπομονή & κουράγιο, με την ελπίδα να ξεπεραστεί, το συντομότερο δυνατόν και όσο πιο ανώδυνα γίνεται, η δύσκολη αυτή κατάσταση!

Με εκτίμηση,
Ξηρογιαννόπουλος Γιάννης
Διευθύνων Σύμβουλος

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *