Skip to content

Ολιγοήμερη παράταση για την ανανέωση αδειών

Έληξε την περασμένη Πέμπτη τυπικά η προθεσμία ανανέωσης όσων αδειών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έληγαν στις 31/12/2015 στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών

Μετά απο ενέργειες του ΠΣΑΣ μαζί με τα άλλα σωματεία της ΕΑΔΕ προς το επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών θα υπάρξει μια άτυπη παράταση λίγων ημερών για την υποβολή των δικαιολογητικών ανανέωσης .

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει υποβάλλει τα δικαιολογητικά ανανέωσης θα πρέπει να κινηθεί άμεσα μεσα στίς επόμενες μέρες.

Για την ανανέωση της ταυτότητας (αδείας) και στο χρονικό διάστημα από 1.1.2016 έως και 31.3.2016, σύμφωνα με το Ν. 1569/85, ως ισχύει και το ΠΔ 190/06, πρέπει ο Διαμεσολαβητής να προσέλθει στο ΕΕΑ και να συμπληρώσει:

1. Την αίτηση ανανέωσης της ταυτότητας (αδείας)  (η εν λόγω αίτηση χορηγείται προτυπωμένη για την εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου)

2. Την Υπεύθυνη Δήλωση

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΓΙΝΕΤΑΙ:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ : Με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, εφόσον πρόκειται για Έλληνα πολίτη ή πολίτη κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κράτους – μέλους του Ε.Ο.Χ.. Η φωτογράφιση του ενδιαφερομένου πραγματοποιείται απευθείας στα γκισέ του ΕΕΑ.

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ : Έπειτα από προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή καθώς και θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερόμενου της ως άνω υπεύθυνης δηλώσεως και μία (1) Φωτογραφία για την ταυτότητα σε ψηφιακό μέσο (σε φορμάτ αρχείου εικόνας και όχι σε αρχείο PDF).

Σχετικά αρχεία:

Υπεύθυνη Δήλωση για Ασφαλιστικό Σύμβουλο-Συντονιστή Ασφαλ.Συμβούλων

Υπεύθυνη Δήλωση για Ασφαλιστικό Πράκτορα-Μεσίτη Ασφαλίσεων

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *