Skip to content

Ο Ed Deutschlander συμβουλεύει: Όπου και αν βρίσκεστε, να είστε εκεί!

Ένας από τους κορυφαίους Ηγέτες και Managers που έχει να επιδείξει η Αμερικάνικη Ασφαλιστική Αγορά, ο Ed Deutschlander μας δίνει μια τόσο απλή και συνάμα τόσο πολύτιμη συμβουλή: Ότι και αν κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε στο 100% μας.

Όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί,

“Πολλές φορές το μυαλό μας ταξιδεύει στο παρελθόν. Στα πράγματα που κάναμε την προηγούμενη ημέρα, στο τι είπαμε, τι θα έπρεπε να είχαμε πει, τι δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει, κτλ. Αντίστοιχα, το μυαλό μας συχνά πυκνά ταξιδεύει και στο μέλλον. Στα ραντεβού που πρέπει να κάνουμε, στα τηλέφωνα που πρέπει να πάρουμε, στις υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψουμε, κτλ.

Παρότι η ανασκόπηση του παρελθόντος ή ο προγραμματισμός του μέλλοντος είναι δύο πολύ χρήσιμες λειτουργίες, παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές τις κάνουμε στις λάθος στιγμές. Τις κάνουμε εις βάρος του παρόντος. Έτσι, δεν αφοσιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Δεν ακούμε το συνομιλητή μας, δεν αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, δεν προσέχουμε τις λεπτομέρειες, με συνέπεια να χάνουμε τη στιγμή.

Όμως, το να είσαι εκεί, σε ότι κάνεις, να παρακολουθείς το κάθε λεπτό, είναι αυτό που βάζει τις βάσεις για την επιτυχία στο μέλλον.

Την επόμενη φορά λοιπόν, καθαρίστε το μυαλό σας, ξεχάστε το παρελθόν και το μέλλον και αφοσιωθείτε 100% σε αυτό που κάνετε εκείνη ακριβώς τη στιγμή.”

Καμιά φορά τέτοιες συμβουλές μοιάζουν εξαιρετικά απλοϊκές και αυτονόητες. Ωστόσο, αυτά τα μικρά πράγματα είναι τελικά που κάνουν τους κορυφαίους να ξεχωρίζουν. Διότι, στην προκειμένη, εάν κάποιος καταφέρει να “δουλέψει” τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό ώστε σε κάθε στιγμή να βάζει το 100% της προσοχής του, τότε είναι βέβαιο πως θα ξεχωρίσει. Αφού όλοι οι υπόλοιποι, λίγο ή περισσότερο, παραβαίνουμε αυτόν τον κανόνα.

Τις πολύτιμες συμβουλές του Ed Deutschlander είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από κοντά στο Event που διοργάνωσε η International Life για το δίκτυό της, την προηγούμενη Τρίτη. Θα ακολουθήσει εκτενές αφιέρωμα.

Μείνετε συντονισμένοι.

https://youtu.be/wnrbzDrJ3Lg

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *