Skip to content

ΠΣΑΣ: ζητά καταγγελίες αθέμιτων πρακτικών

Ο Πανελήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
 Ο Σύνδεσμός μας, όπως είναι γνωστό, συμμετέχοντας στην ΕΑΔΕ συνεχίζει την προσπάθειά του για την εξάλειψη των φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού από τα Τραπεζικά Ιδρύματα.
 
Στα πλαίσια της συγκεκριμένης προσπάθειας προγραμματίζεται επίσκεψη των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών με στόχο την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.
 
Στην συνάντηση θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε στη διάθεσή μας περιστατικά αθέμιτων πρακτικών από Τραπεζικά Ιδρύματα.
 
Η βοήθειά σας μέσα από την καθημερινή σας εργασία θα είναι καθοριστική.
 
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε με mail η κανοντας click στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας την ηλεκτρονικη φόρμα  έως τη Δευτέρα 21/9σύντομη περιγραφή τέτοιων περιστατικών λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:
 
Η αναφορά του περιστατικού μπορεί να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του πελάτη εάν ο πελάτης συμφωνεί, θα μπορούσε όμως να είναι και ανώνυμη.
2)    Θα ήταν σημαντικό να μας γνωστοποιείται το Τραπεζικό Ίδρυμα στο οποίο έγινε το περιστατικό και κατά προτίμηση και το υποκατάστημα.
3)   Θα ήταν αναγκαίο να αναφέρεται το είδος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου το οποίο με αθέμιτο τρόπο προσπαθούσε να οικειοποιηθεί η Τράπεζα.
 
Τέλος, μια  σύντομη περιγραφή για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε η κακή πρακτική από το Τραπεζικό Ίδρυμα.
 
Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αναφορές – καταγγελίες σας.
 
 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

ΠΣΑΣ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *