Skip to content

ΠΣΑΣ: 13 Μέλη ζητούν Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο ΠΣΑΣ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

Αθήνα 11 Μαρτίου 2020

Προς: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων

Εδώ και μήνες δεν έχουμε λάβει την όποια ειδοποίηση για συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδέσμου μας. Επίσης κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα του Συνδέσμου μας όπως επίσης και τα γραφεία είναι μόνιμα κλειστά χωρίς γραμματεία. Μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον Γενικό Γραμματέα είναι εφικτό να συνεδριάσει η εξελεγκτική επιτροπή η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρώσει το έργο ελέγχου ούτε καν έχει γίνει ο ετήσιος τακτικός έλεγχος.

Είναι λοιπόν σαφές σε όλους εμάς ότι ο Σύνδεσμος δεν λειτουργεί εδώ και μήνες. Ως εκ τούτου με την επιστολή αυτή και εφόσον υφίστανται οι προϋποθέσεις του άρθρου 22 του καταστατικού του Συνδέσμου ζητάμε την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:

  • Όλα τα θέματα που θα πρέπει να συζητηθούν στην ετήσια γενική συνέλευση, ήτοι:
    1. Απολογισμός Δ.Σ. για το έτος 2019. Έγκριση αυτού – Προγραμματισμός Ενεργειών για το 2020 – Προϋπολογισμός του έτους 2020.
    2. Απαλλαγή των μελών Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα του έτους 2019.
  • Παύση των μελών του ΔΣ που δεν εμφανίζονται στις συνεδριάσεις του ΔΣ όπως και εκείνων που συστηματικά απουσιάζουν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία.
  • Απόφαση για άμεση πρόσληψη Γραμματέως του Συνδέσμου με βάση την επιλογή που έχει γίνει από το ΔΣ και έγκριση του μισθού. Να γίνει μομφή με σκοπό την παύση, στα μέλη του ΔΣ που έχουν την ευθύνη της μη ολοκλήρωσης της πρόσληψης.

Με την ευχή και ελπίδα ότι με την αποστολή αυτή θα επαναλειτουργήσει ο Σύνδεσμός μας παραγωγικά και θεσμικά σωστά μετά από απόφαση Γενικής συνέλευσης σε σύντομο χρόνο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Τα μέλη

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *