Skip to content

Πόσο πιθανό είναι να υποκαταστήσει τους γιατρούς η τεχνητή νοημοσύνη/ Εντυπωσιακό ρομπότ εξερευνά την υποθαλάσσια περιοχή Σαντορίνης-Αμοργού/ Η Πρώτη Λέσχη Επιχειρηματικών Αγγέλων στον Τομέα της Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα

Πόσο πιθανό είναι να υποκαταστήσει τους γιατρούς η τεχνητή νοημοσύνη

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα στο JAMA Internal Medicine πυροδότησε συζητήσεις, καθώς τα ευρήματά του αποκάλυψαν ότι οι απαντήσεις του ΑΙ chatbot (σ.σ. εφαρμογή λογισμικού που στοχεύει να μιμηθεί την ανθρώπινη συνομιλία μέσω αλληλεπιδράσεων κειμένου ή φωνής) σε ερωτήσεις ασθενών ήταν καλύτερες σε βαθμολογίες ποιότητας και ενσυναίσθησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εντυπωσιακό ρομπότ εξερευνά την υποθαλάσσια περιοχή Σαντορίνης-Αμοργού

Το ρομποτικό όχημα Ariane έχει τη δυνατότητα να καταδυθεί σε βάθος μέχρι 2.500 μέτρα και να παραμείνει εκεί έως και έξι ώρες σε κάθε κατάδυση. Οι 4Κ κάμερες που διαθέτει καταγράφουν τη μορφολογία του υποθαλάσσιου πυθμένα και επιτρέπουν στους ερευνητές να δουν και να μελετήσουν το ανάγλυφο με μέγιστη ταχύτητα τα 0,5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η Πρώτη Λέσχη Επιχειρηματικών Αγγέλων στον Τομέα της Υψηλής Τεχνολογίας (Tech Angel Group) στην Ελλάδα

Το The Hellenic Tech Investor Club (Theti Club) αποτελεί την πρώτη Ομάδα Επιχειρηματικών Αγγέλων (Angel Club) στην Ελλάδα, που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε startup εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Η βάση του Club βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ο σκοπός του είναι να αναπτύξει την δράση των επιχειρηματικών Αγγέλων, αναγάγοντας τους σε θεσμό επιχειρηματικότητας. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *