Skip to content

Σε 20 νέα Γραφεία στοχεύει η Interamerican

20 νέα Γραφεία, 100 νέους Unit Managers και 2500 συνεργάτες είναι το σχέδιο της εταιρείας για την επόμενη τριετία.

Καινούργιο γραφείο μετά από δύο χρόνια εγκαινίασε πρόσφατα η Ιnteramerican στον Πειραιά (το πρώτο της στην περιοχή), κίνηση που «δεν αποτελεί μεταστροφή, αλλά εξέλιξη» όσον αφορά το δίκτυο agency, «κορμό της εταιρείας για τα προϊόντα που χρειάζονται φροντίδα και συμβουλή», σύμφωνα με τον CEO του Ομίλου Γιώργο Κώτσαλο.

Πράγματι η εταιρεία σκοπεύει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να επεκτείνει το δίκτυό της και να φτάσει τους 2500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, τους 100 νέους unit και περίπου τα 20 νέα Γραφεία.

Τα καλά προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι προϋπόθεση, όμως στην ανάπτυξη έχει μεγάλη σημασία ο πελάτης να μπορεί να έρχεται σε επαφή με την εταιρεία σε πολλά  διαφορετικά και εύκολα προσβάσιμα, σημεία  – αυτό τουλάχιστον έδειξαν οι έρευνες ικανοποίησης πελατών που εκπονεί συστηματικά η Interamerican.  Στο πνεύμα αυτό εντάσσεται και η έναρξη του νέου γραφείου, το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά, τη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Η Ιnteramerican θέλει να δώσει ειδικό βάρος στην παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο την πόλη και τους γύρω Δήμους αλλά ως το κοντινότερο αστικό κέντρο εξυπηρετεί και όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ο νέος Συντονιστής Βαγγέλης Τερζάκης με τον Γιάννη Ρούντο
Ο νέος Συντονιστής Βαγγέλης Τερζάκης με τον Γιάννη Ρούντο

Επικεφαλής του νέου γραφείου είναι ο Βαγγέλης Τερζάκης πνευματικό τέκνο του Απόστολου Δοκούζη (από τους παλαιότερους Agency Managers της εταιρείας), κοντά στον οποίο μαθήτευσε 20 χρόνια και διδάχθηκε όχι μόνο τη δουλειά, αλλά και “τις αξίες που πρέπει να έχει κανείς για να λειτουργήσει σωστά και να κάνει κάτι μεγάλο”, δήλωσε συγκινημένος ο νέος Συντονιστής, ευχαριστώντας “τον καθηγητή του”, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε στον χαιρετισμό του.

Στόχος οι πολλές κορδέλες

20160128_192510
Ο Γιάννης Καντώρος με τον Ηλία Μάλλιο

«Να υπενθυμίσω ότι στόχος μας είναι να κόψουμε πολλές κορδέλες» δήλωσε τη βραδιά των εγκαινίων ο Γιάννης Καντώρος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, γιατί όπως είπε αυτό κρύβεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του agency – να δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν όραμα, πίστη, συνέπεια και ικανότητες να πετάξουν με τα δικά τους φτερά. H Interamerican σίγουρα παρέχει εκπαίδευση, τεχνογνωσία και υποδομές υψηλών προδιαγραφών.  Το άρτιας αισθητικής και διαρρύθμισης τελευταίο αυτό γραφείο (σύντομα θα έχουμε εγκαίνια και σε Χαλκίδα, Περιστέρι και Λεωφόρο Συγγρού), απαριθμεί 20 πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και έναν Unit Manager και δίνει ήδη πολύ καλά αποτελέσματα, ειδικά στον τομέα υγείας.

«Φτιάξτε μου ένα γραφείο να παίξω μπάλα» έλεγε ο νέος Συντονιστής Βαγγέλης Τερζάκης στον Διευθυντή Πωλήσεων υπεύθυνο για το δίκτυο Agency Ηλία Μάλλιο και η Interamerican έκανε ακριβώς αυτό, του έφτιαξε ένα meeting room σαν γήπεδο ποδοσφαίρου!
«Φτιάξτε μου ένα γραφείο να παίξω μπάλα»  έλεγε ο νέος Συντονιστής Βαγγέλης Τερζάκης στον Διευθυντή Πωλήσεων υπεύθυνο για το δίκτυο Agency Ηλία Μάλλιο και η Interamerican έκανε ακριβώς αυτό, του έφτιαξε ένα meeting room σαν γήπεδο ποδοσφαίρου!

Ήταν πολλοί οι φίλοι και οι συνεργάτες  που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, διοικητικά στελέχη, εκπρόσωποι του Agency και του Πειραϊκού Δικτύου Υγείας, πελάτες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Αντιδήμαρχος Αλέξης Αργουδέλης, η  Αγγελική Σεληνίδου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Νίκος Πλατανησιώτης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Μιχάλης Γιάγκας, διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και άλλα πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας και της αγοράς.

20160128_192225Μετά την ευχή του Πατήρ Ιωάννη και τους σύντομους χαιρετισμούς, η γλυκιά βραδιά ήταν ό,τι έπρεπε για να κυλήσει ένα όμορφο πάρτυ δίπλα στα δέντρα με τις λεμονιές έξω από το γραφείο,  με dee jay, κόκκινα στο χρώμα της Interamerican μπαλόνια, άφθονο φαγητό και ποτό.

Η εκδήλωση όμως περιελάμβανε και μια σημαντική ανακοίνωση, από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων & Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας Γιάννης Ρούντο.

Οτι η Interamerican αναλαμβάνει δωρεάν την ασφάλιση των κτηριακών εγκαταστάσεων 6 δομών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους άπορους και άστεγους που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή η Unesco Πειραιά και Νήσων.

INKAN_EgkainiaGrafeiouPeiraias3
Ο Γιάννης Μαρωνίτης τρίτος από αριστερά με τον Γιώργο Κώτσαλο και τον Βαγγέλη Τερζάκη

Ο Πρόεδρός της, Γιάννης Μαρωνίτης, παρών στα εγκαίνια, έδωσε μια συνοπτική εικόνα του εντυπωσιακού έργου που επιτελεί ο οργανισμός στην περιοχή. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι πέρα από τους γιατρούς, τα φάρμακα, τροφή και στέγη, η Unesco προσφέρει ψυχαγωγία και εκπαίδευση!.

«Ελπίδα και προοπτική» όπως το έθεσε πολύ σωστά ο κ. Μαρωνίτης ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος του οργανισμού διεθνώς. «Οι παλιοί φτωχοί ξέρουν να βιώνουν τη φτώχια, οι νέοι φτωχοί όμως είναι η βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, όλοι αυτοί οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που κάποτε βρίσκονταν ανάμεσά μας και που τώρα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό που τους συνέβη ξαφνικά».

Ο κ. Μαρωνίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τις ευαίσθητες εταιρείες όπως η Interamerican, που στηρίζουν την προσπάθεια του οργανισμού ιδιαίτερα σε κρίσιμες εποχές όπως η τωρινή.

«Είναι πολύ μεγάλη βοήθεια να νοιώθουμε ασφαλείς σε αυτούς τους χώρους – η αστική ευθύνη 140 υπαλλήλων και μόνο, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Αν πραγματικά ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί, χάνεις τον ύπνο σου» κατέληξε.

20160128_192250

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *