Skip to content

Σε 3K Investment Partners μετονομάζεται η ING ΑΕΔΑΚ

Η μετονομασία της εταιρίας πραγματοποιήθηκε μετά την εξαγορά των μετοχών της από την 3Κ Επενδυτική, η οποία ανήκει σε ομάδα Ελλήνων επενδυτών υπό τον Γ. Κουφόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΔΑΚ και τους επιχειρηματίες Τ. Κανελλόπουλο και Γ. Καματάκη.
Σε αλλαγή της επωνυμίας της σε 3K Investment Partners (www.3kip.gr) προχώρησε η ING ΑΕΔΑΚ, μετά την εξαγορά των μετοχών της από την 3Κ Επενδυτική Α.Ε. η οποία ανήκει σε ομάδα Ελλήνων επενδυτών υπό τουςΓεώργιο Κουφόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΔΑΚ και τους επιχειρηματίες Τάκη Κανελλόπουλο και Γιάννη Καματάκη.

Η 3K Investment Partners αντιπροσωπεύει την ING Investment Management στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σε σχέση με τους ΟΣΕΚΑ της ING IM με έδρα το Λουξεμβούργο. Επιπλέον, συνεχίζει να διαχειρίζεται τα 3 Ελληνικά Αμοιβαία Κεφάλαια, να συνεργάζεται με την ING Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής, καθώς επίσης και να εξυπηρετεί τα δίκτυα διάθεσης των ΟΣΕΚΑ ING Λουξεμβούργου στην Ελλάδα.

Τα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται η 3K Investment Partners και έχουν έδρα στην Ελλάδα αλλάζουν επίσης επωνυμία, χωρίς να υπάρχει καμία μεταβολή στην επενδυτική τους πολιτική. Συγκεκριμένα:

• Το ING A/K Μετοχικό Εσωτερικού μετονομάζεται σε 3Κ Α/Κ Μετοχικό Εσωτερικού
• Το ING A/K Μικτό μετονομάζεται σε 3Κ Α/Κ Μικτό
• Το ING A/K Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Βραχυπρόθεσμων Διαθεσίμων μετονομάζεται σε 3Κ Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Βραχυπρόθεσμων Διαθεσίμων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή επωνυμίας δεν επιφέρει αλλαγή στη λειτουργία της εταιρίας, η οποία διατηρεί την προσήλωσή της στην επίτευξη ελκυστικών αποδόσεων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Η πλήρης επωνυμία της εταιρίας είναι 3K Investment Partners Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *