Skip to content

Στα περίπτερα: Διαγωνισμός για κλινικές στο Ελληνικό – Στις τράπεζες τα ασφαλιστικά κεφάλαια – Γιατροί ή χειριστές μηχανών;

Η ανθρωπότητα πέφτει

Τα κατάγματα του ισχίου εξαιτίας οστεοπόρωσης, εκτιμάται ότι έως το 2050 θα διπλασιασθούν διεθνώς, εν μέρει λόγω της προϊούσας γήρανσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

“Να κρυφτούμε κάπου για λίγους μήνες”

“Παρκάρουν” τα κεφάλαιά τους στις τράπεζες οι ασφαλιστικές εταιρείες αφού οι επενδύσεις σε ομόλογα και μετοχές δεν προσφέρουν αποδόσεις – και προκειμένου να μη χάσουν και τα κεκτημένα τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ελληνικό: Διαγωνισμός για την εγκατάσταση κλινικών

Διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου, που θα αναλάβει την κατασκευή αλλά και διαχείριση των νοσοκομειακών υποδομών εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό διενεργεί σύμφωνα με πληροφορίες η παραχωρησιούχος Lamda Development.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Υγεία στο μέλλον: Οι γιατροί θα εξελιχθούν σε χειριστές ΑΙ…

Σαρωτικές αλλαγές στην υγεία. Ο γιατρός από «αυθεντία», σε πολλές περιπτώσεις θα μετατρέπεται σε «καθοδηγητή», ενώ εκτιμάται ότι μερίδα, τουλάχιστον, των ιατρών του μέλλοντος, θα εξελιχθούν σε ιατρούς-μηχανικούς, που θα έχουν εκπαιδευτεί στην τεχνητή νοημοσύνη, τα big data, τη ρομποτική και άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *