Skip to content

Στου νέου χρόνου την αυγή

H πιο κοινότυπη ευχή ίσως είναι αυτή για την υγεία, όμως η υγεία είναι το πιο ουσιαστικό πράγμα και η βάση σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας. Υγεία λοιπόν, ατομική και οικογενειακή παραμένει για εμάς η πιο σημαντική ευχή.

Το 2015 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά όμως ευχή μας και ελπίδα είναι να είναι λιγότερο δύσκολη σε σχέση με τα χρόνια της βαθιάς κρίσης.

Αυτό που θα ευχόμασταν στον καθένα είναι ο νέος χρόνος να είναι πιο αποτελεσματικός από τον προηγούμενο.

Σίγουρο είναι ότι το 2015 θα ευνοήσει αυτούς που μπορούν να προσαρμόζονται. Αυτούς που θα επιδείξουν θέληση και τεχνική ικανότητα στο να αφομοιώσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν και σε επίπεδο αγοράς (βλέπε Solvency II), αλλά ενδεχομένως και στις αλλαγές που μπορεί να συμβούν και σε επίπεδο χώρας.

Τα δύο αυτά δεδομένα θα πρωταγωνιστήσουν κατά τη γνώμη μας τους περισσότερους από τους 12 επόμενους μήνες και πάντως θα μας απασχολήσουν σίγουρα ακόμη και όλο το καλοκαίρι.

Η δυνατότητα προσαρμογής είναι αυτό που θα καθορίσει τη δυνατότητα επιβίωσης, παραγωγικότητας και εν τέλει επιτυχίας για τον καθένα μας.

1 Comment

  1. Avatar

    ..κι αφού εσείς ευχηθήκατε το σημαντικότερο όλων, ας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου το 2015 να φέρει πιο κοντά τον Έλληνα καταναλωτή στην ασφάλιση. Εύχομαι ο κλάδος της ασφάλισης στην Ελλάδα (από τον νέο σύμβουλο ως την ασφ. εταιρία) να (συν)εργαστεί, όχι μόνο για τη διατήρηση και αύξηση της παραγωγής μα κυρίως, για τη δημιουργία ασφαλιστικής συνείδησης. Έχει φτάσει ο καιρός πια να ωριμάσει αυτή η αγορά μέσα από την εκπαίδευση, την αύξηση της ποιότητας προϊόντων και κυρίως υπηρεσιών και τέλος, της υπεροχής των πιστοποιημένων επαγγελματιών του κλάδου. Να έχουμε όλοι μια καλύτερη χρονιά!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *