Skip to content

Στρατηγική συνεργασία: Κουτίνας ΑΕ & Cromar Ltd

Πρόκειται για δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και ασφαλιστικά προϊόντα κυρίως των Lloyd’s και της διεθνούς αγοράς.

Στο πλαίσιο των σύγχρονων εξελίξεων όπου η δημιουργία μεγαλύτερων σχημάτων μέσω συγχωνεύσεων και εξαγορών είναι πλέον μονόδρομος, η Cromar (www.cromar.gr) συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης συμφώνησε με την Kουτίνας ΑΕ (www.gkoutinas.gr) την εξαγορά του χαρτοφυλακίου της και την ανάληψη εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της.

Παράλληλα, ο κ Γεώργιος Κουτίνας, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kουτινας ΑΕ, θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cromar και ειδικός σύμβουλος ανάπτυξης εργασιών σε εξειδικευμένους ασφαλιστικούς κλάδους, συμβάλλοντας με την εξειδικευμένη
τεχνογνωσία του, στην περαιτέρω ενδυνάμωση του χαρτοφυλακίου της Cromar

Αναφορικά με τη συμφωνία, ο κ. Γιώργος Κουτίνας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kουτινας ΑΕ, δήλωσε: «Έχοντας κάνει ένα σημαντικό κύκλο επαγγελματικής δραστηριότητας, πάντα με αίσθημα υπευθυνότητας, έπρεπε να διασφαλίσω την ομαλή συνέχεια τηςKουτινας ΑΕ προς όφελος τόσο των Πελατών που την εμπιστεύονται όσο και των υπαλλήλων και συνεργατών, που τη στηρίζουν επί σειρά ετών. Προς τούτο, έκρινα ως ιδανικό εταίρο την Εταιρεία Cromar, η οποία πορεύεται με παρόμοια φιλοσοφία και αρχές σε θέματα παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών και διαθέτει πολλαπλάσια παραγωγική δυναμικότητα σε σχέση με την Kουτινας ΑΕ. Εκτίμησα ιδιαίτερα τα θετικά στοιχεία που διαθέτει όπως: Παραδοσιακές αξίες, ποιότητα και αξιοπιστία, Συμβάσεις Εξουσιοδότησης με Συνδικάτα των Lloyd’s, νεανικό προσωπικό με υψηλή κατάρτιση, εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών. Είμαι δε ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω ως αποκλειστικός Συνεργάτης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cromar, και θα συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξή της».

Αντίστοιχα, από την πλευρά της Cromar, ο Διαχειριστής της κ John Croker σημειώνει: «Η Cromar συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, έναν τομέα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας και στον οποίο η δημιουργία μεγαλύτερων σχημάτων μέσω στρατηγικών συνεργασιών και εξαγορών είναι μονόδρομος. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Kουτινας ΑΕ, εταιρία με όνομα και εξειδικευμένη γνώση στο χώρο του Insurance & Risk Management και προσωπικά με τον κ. Γιώργο Κουτίνα, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς o οποίος θα μας βοηθήσει με την σωρευμένη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία του. Είναι βέβαιο πως στο πλαίσιο της τρέχουσας συγκυρίας, η συγκεκριμένη συνεργασία στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Cromar αλλά και ευρύτερα της ασφαλιστικής αγοράς».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *