Skip to content

Συνέδριο Mega Brokers στην Θεσσαλονίκη

096A05732Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη Συνέδριο της MEGA BROKERS το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 στο κέντρο διασκέδασης “FIX LIVE” για το Δίκτυο Πωλήσεών της.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας ότι οι συνεργάτες της MEGA BROKERS “δεν έχουν σύνορα” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του και ο Πρόεδρος της εταιρίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις βραβεύσεις συνεργατών που ξεχώρισαν για την αξιοσημείωτη παραγωγική τους πορεία το έτος 2015.

096A0462Τη βραδιά συντόνισε η Διευθύντρια Πωλήσεων κυρία Ιφιγένεια Τσακίρη και ο Διευθυντής Βορείου Ελλάδος κύριος Αχιλλέας Καρανατσίδης, ο οποίος παρουσίασε τη θετική εξέλιξη του γραφείου Βορείου Ελλάδος, εκφράζοντας την πεποίθηση της ανοδικής πορείας που
έπεται για όλους τους συνεργάτες της MEGA BROKERS.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στη Νέα Εποχή που ξεκινά για την εταιρία, παρουσίασε τις καινοτόμες αλλαγές που θα ακολουθήσουν και τόνισε τη σημαντική συμβολή των συνεργατών Βορείου Ελλάδος στη συνολική ανάπτυξη της εταιρίας.

LEO_7322Η ομιλία του Προέδρου έκλεισε με την ανακοίνωση της ένταξης στις τάξεις του στελεχιακού δυναμικού της MEGA BROKERS του κυρίου Τάσου Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις της εταιρίας στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους Στελέχη ασφαλιστικών εταιριών Βορείου Ελλάδος καθώς και Αθήνας που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Χρήστος Κάτσιος Γενικός Διευθυντής της GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννιώτης Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ο κύριος Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου Μέλος του Δ. Σ. & Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ERGO, ο κύριος Εμμανουήλ Φουντουλάκης, Εμπορικός Διευθυντής της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Σεραφείμ Αίσωπος Εμπορικός Διευθυντής της PRIME ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Μάριος Μοσχονάς Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου της INTERAMERICAN, ο κύριος Ιωάννης Μπούτζιος Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδος της EUROLIFE ERB, ο κύριος Χρήστος Στασινός Διευθυντής Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος της ΔΥΝΑΜΙΣ, ο κύριος Στέλιος Στυλιανίδης Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της GENERALI, ο κύριος Τάσος Αρβανιτάκης Διευθυντής Υποκαταστήματος της DAS, ο κύριος Σταύρος Δουλγέρης Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ο κύριος Μάκης Περδίκης Branch Manager Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος της AIG, η κυρία Μαρία Κουρουτζίδου Υπεύθυνη Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης της ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ο κύριος Ιωάννης Μαλλιαρός Διευθυντής Ζημιών της INTERASCO και η κυρία Τάνια Βαχαρακίδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Μακεδονίας & Θράκης της ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε θέτοντας τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον, και το ευχάριστο κλίμα έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της υπόλοιπης εορταστικής βραδιάς.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *