Skip to content

Συνεργασία ΠΑΝΟΡΜΟΥ με EXPERTO CREDE

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους Συνεταίρους του, αφού από 1η Ιανουαρίου 2023 συνεργάζεται με την εταιρεία Experto Crede της κας Μυρτώς Χαμπάκη και τους παρέχει Κανονιστική Συμμόρφωση στον Νόμο 4583/2018 για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και από 1η Μαΐου 2023 υπηρεσίες Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO Service).

Η υπηρεσία DPO προσεφέρει τη λήψη συμβουλών αλλά και την υποστήριξη στον χειρισμό αιτημάτων πελατών ή / και θεμάτων που ανακύπτουν και σχετίζονται με τον Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – GDPR.


Η κα. Χαμπάκη δήλωσε για τη συνεργασία της με τον ΠΑΝΟΡΜΟ:

«Η συνεργασία με τον Πάνορμο αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για την Experto Crede και εμένα προσωπικά. Με την παροχή της Υπηρεσίας DPO, ο Πάνορμος ολοκληρώνει την πλήρη προσαρμογή του στις διατάξεις του Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) παρέχοντας την άμεση τακτοποίηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τα υποκείμενα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του.»


Ο Πρόεδρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμης Δημαρχιάδης ανέφερε:

«Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ πάντα παρακολουθεί με προσοχή και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα στοχεύοντας στη διευκόλυνση των Εταίρων του Συνεργατικού μας Σχήματος. Μέσα από την εξειδικευμένη συνεργασία μας με την Experto Crede και την κα. Χαμπάκη καταφέραμε να εξασφαλίσουμε αποκλειστικά για τους Εταίρους μας την Υπηρεσία DPO σε συνδυασμό με την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε μια εξαιρετικά προνομιακή τιμή. Αυτή είναι η αποστολή μας και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και μελλοντικά.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *