Skip to content

Συνεργασία Allianz με τη LIFO: Πέντε κορυφαίοι αθλητές αφηγούνται τι είναι αυτό που τους κάνει… να είναι πάντα έτοιμοι για ζωή!

Η Allianz και η LIFO ενώνουν τις δυνάμεις τους και «ανεβάζουν» μια νέα σειρά vidcast 5 επεισοδίων, που δίνει έμπνευση & δύναμη για ζωή. Πέντε κορυφαίοι αθλητές συνομιλούν με την Άννα Κόκορη και μοιράζονται προσωπικά βιώματα, στιγμές νίκης αλλά και ήττας και αφηγούνται τι είναι αυτό που τους κάνει… να είναι πάντα έτοιμοι για ζωή!

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε μέρα

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς podcasts της LiFO, «Έτοιμοι για Ζωή», με την υποστήριξη της Allianz, ο κορυφαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής μιλά στην Άννα Κόκορη για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, τις εμπειρίες του, τον τρόπο του να ξεπερνάει τα εμπόδια και τον εαυτό του αλλά και την αξία της καθημερινής προσπάθειας.

Σεμέλη Ζαρμακούπη: Ο αθλητισμός με κάνει καλύτερο άνθρωπο

Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς podcasts της LiFO, «Έτοιμοι για Ζωή», με την υποστήριξη της Allianz, η νεαρή πρωταθλήτρια του Κick Βoxing και του Tae Kwon Do, Σεμέλη Ζαρμακούπη, μιλάει στην Άννα Κόκορη για την επιλογή της να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, την πειθαρχία που της έχει διδάξει ο αθλητισμός, αλλά και την αξία της καθημερινής προσπάθειας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *