Skip to content

Συνεργασία Messaritis με Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων

Η Messaritis Ανανεώσιμες, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προχώρησε σε συνεργασία με την «ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ» (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.), που αποτελεί φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο και μεριμνά για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία θα προσφέρει αφιλοκερδώς το σύνολο των απαραίτητων μελετών και θα καταθέσει στον αρμόδιο ΔΕΔΔΗΕ τη σχετική αίτηση για την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό (Net‐Metering) ισχύος 151kWp στην στέγη των εγκαταστάσεων του σωματείου στο Λαγονήσι, προκειμένου να διασφαλιστεί η εξοικονόμηση πόρων μέσω της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο κ. Ιωάννης Μεσσαρίτης, δήλωσε σχετικά:

«Η Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συνέπεια στη δέσμευσή της να προσφέρει έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο προχωρά σε συνεργασία με την «ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ» (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) για την ανάπτυξη άδειας φωτοβολταϊκού σταθμού στα πλαίσια της αυτοπαραγωγής που στόχο έχει τόσο την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του σωματείου, όσο και την εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων για την εύρυθμη λειτουργία του. Δέσμευσή μας να συνεχίζουμε να προσφέρουμε με αντίστοιχες δράσεις.»

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία  από το 2007. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 80 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 180 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *