Skip to content

Σχεδιασμός της καριέρας του Διαμεσολαβητή στην πράξη

To Webinar θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, ώρα: 17:00 – 19:00

“Ο Σχεδιασμός Καριέρας (Career Planning) περιγράφεται ως η διαδικασία µε την οποία κάποιος συνειδητοποιεί τις προσωπικές του ικανότητες, τα ενδιαφέροντα του, τις γνώσεις και τα κίνητρά του και καταστρώνει σχέδια δράσης για να πετύχει συγκεκριμένους στόχους.”

Όταν πρωτοξεκινάμε να εργαζόμαστε προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, αποδοτικοί, να αποκτούμε εμπειρία, να βελτιωνόμαστε. Αυτό “καταναλώνει” ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας μας με συνέπεια να ασχολούμαστε όλο και λιγότερο με την συνολικότερη ιδέα του «πού τελικά επιθυμούμε να πάμε».

Η εικόνα μιας επιτυχημένης καριέρας, σιγά σιγά ξεθωριάζει, καθώς η καθημερινότητα είναι δύσκολη, απαιτητική, πολλές φορές αποπροσανατολιστική !

Για να μπορέσουμε λοιπόν να έχουμε μία «επιτυχημένη σταδιοδρομία» δεν αρκεί να επιλέξουμε ένα «επάγγελμα» και να είμαστε καλοί σε αυτό !

Χρειάζεται να «ονειρευτούμε» την συνολική μας εικόνα, να χαράξουμε το μονοπάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία, να χτίσουμε βήμα με βήμα την σταδιοδρομία μας.

Σκοπός του webinar
· Να κατανοήσουμε την διαφορά μεταξύ του «έχω ένα επάγγελμα» και του «χτίζω μια καριέρα»
· Να αναγνωρίσουμε το τι έχουμε να κερδίσουμε από το να χτίσουμε το «προσωπικό επαγγελματικό μας πλάνο»
· Να παρακινηθούμε και να αναλάβουμε την ευθύνη και τη δέσμευση για τις αλλαγές και τα βήματα προς την ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Σε ποιούς απευθύνεται το webinar
· Σε νεοεισαχθέντες στο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή
· Σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που «εργάζονται» μεν αρκετά χρόνια αισθάνονται όμως «στάσιμοι»
· Σε όλους όσους ασχολούνται με την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και επιθυμούν να «πάνε ένα βήμα μπροστά»

Θεματολογία
· Επάγγελμα vs καριέρα
· Καριέρα: Ταξίδι η προορισμός
· Η προσωπική μας «ιστορία»
· Ανάπτυξη Καριέρας: Τα βήματα που συμβάλλουν σε μια «καλοσχεδιασμένη» ανοδική πορεία που, εμείς, κατευθύνουμε με τις επιλογές μας
· Tips
· Testimonials

Κόστος webinar: 25€

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγήτριας

Η Μαριλένα Δραγώνα είναι βασική συνεργάτιδα του ΕΙΑΣ και πιστοποιημένη εισηγήτρια για τα προγράμματα της LIMRA. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Τμήμα Μελετών και Στατιστικής της ΕΑΕΕ, όπου και εργάστηκε πέντε χρόνια. Από το 1988 εργάστηκε στην Εθνική Ασφαλιστική στον Τομέα Οργάνωσης συντελώντας στην πιστοποίηση ορισμένων κλάδων της Εταιρίας από τον ΕΛΟΤ με ISO 9001:2000, στη συνέχεια εργάστηκε στον Τομέα Επενδύσεων με καθήκοντα διαχείρισης του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της εταιρίας, ενώ από το 2000 μέχρι το 2010 εργάστηκε στο Τμήμα Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής έχοντας την ευθύνη του Τομέα αυτού.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην αγορά, ως σύμβουλος σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, ανάπτυξης ομάδας και επίτευξη στόχων και ως εκπαιδεύτρια σε θέματα Πιστοποίησης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη στατιστική και τα χρηματοοικονομικά. Επίσης έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Επαγγελματικών Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης και από το Advanced Insurance Course του SWISS INSURANCE TRAINING CENTRE. Υπήρξε μέλος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής για έξι χρόνια και ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της LIMRA, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *