Skip to content

Τέλος οι σφήνες από τα μηχανάκια/ Τι θα γίνει τελικά με το Ozempic;/ Πού ζουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι – Η θέση της Αθήνας

Τέλος οι σφήνες από τα μηχανάκια

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsmoto, τα αιτήματα για το θέμα της διήθησης δικύκλων έχουν φτάσει στο Υπουργείο Μεταφορών και ήδη το επιτελείο του Υπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, αξιολογεί την κατάσταση για να βρεθεί το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα δοθεί μερική ή ολική λύση στο πρόβλημα. Το ζήτημα έχει πάρει έγκριση για να αξιολογηθεί άμεσα από την επιτροπή που ασχολείται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τι θα γίνει τελικά με το Ozempic; Και η αγορά αδυνατίσματος καλείται να δώσει απαντήσεις

Ένα φάρμακο για τους διαβητικούς, έχει φτάσει να χορηγείται σωρηδόν για απώλεια βάρους. Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα το Ozempic, που περιέχει την ουσία σεμαγλουτίδη, χορηγείται κανονικά ως θεραπεία των διαβητικών. Ωστόσο αγοράζεται σε μεγάλες ποσότητες από άτομα που θέλουν απλά να χάσουν βάρος, με αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος να εκπέμπει σήμα SOS.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πού ζουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι ; Η θέση της Αθήνας

Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, συναντάται στην 43η θέση της κατάταξης, φιλοξενώντας 23.100 εκατομμυριούχους και δύο δισεκατομμυριούχους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *