Skip to content

Τα oops έρχονται: Δείτε το teaser βίντεο για τη νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ

Την Ημέρα της Ασφάλισης επέλεξε η ΕΑΕΕ για να δημοσιεύσει μέσα από την σελίδα της στο Facebook το teaser βίντεο για τη νέα διαφημιστική της καμπάνια (Διαβάστε εδώ: Την Ημέρα Ασφάλισης “έρχεται” η νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ), δίνοντάς μας μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει:

«Τα ξέρεις, απλά δεν τα έχεις προσέξει. Τα Oops είναι μια φυλή διαφορετική από τις άλλες. Τι σχέση έχουν με την #ImeraAsfalisis; Σύντομα θα καταλάβεις! #oops», υπόσχεται η ΕΑΕΕ και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει δεδομένου ότι η Ένωση χαρακτηρίζει τη νέα της καμπάνια «φρέσκια και διαφορετική» με σκοπό να «ευαισθητοποιήσει το κοινό με έξυπνη ματιά και χαριτωμένο χιούμορ».

«Έχουμε στα χέρια μας μια καμπάνια πρωτότυπη και ξεχωριστή, που θα δυναμώσει τη φωνή μας και θα ενισχύσει την αξία της ασφάλισης και του κλάδου μας στα μάτια του κοινού. Ας φροντίσουμε λοιπόν, τόσο σε επίπεδο εταιρειών-μελών όσο και ο καθένας προσωπικά, να μοιραστούμε το θετικό μήνυμά της στον περίγυρό μας, αλλά και στα social media. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση… ασφαλίζω, σημαίνει φροντίζω!», είναι το μήνυμα που στέλνει η ΕΑΕΕ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *