Skip to content

Το ΕΕΑ στηρίζει την πρωτοβουλία της ΕΑΔΕ για δημιουργία ΕΤΑ

Με την διαβεβαίωση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου όπως και του Γενικού Γραμματέα και προέδρου της Επιτροπής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκη ότι το ΕΕΑ θα υποστηρίξει –και- οικονομικά την ίδρυση Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης σηματοδοτήθηκαν οι εργασίες της σχετικής Διαδικτυακής Ημερίδας που οργάνωσε η ΕΑΔΕ εστιάζοντας στο  Επαγγελματικό  Ταμείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Αυτό διαμηνύθηκε στο πλαίσιο των χαιρετισμών που απηύθυναν στην εκκίνηση της Ημερίδας όπου ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι η ασφαλιστική διαμεσολάβηση έχει εξελιχθεί σημαντικά και συμπληρωματικά στην θεσμική, νομοθετική, ποιοτική και συλλογικά κλαδική εξέλιξή της μπορεί να κάνει την μετάβαση ως κλάδος και σε νέες διαδικασίες που θα ενισχύσουν την πορεία της όπως η ίδρυση ΤΕΑ. 

Ο κ. Γαβαλάκης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της ΕΑΔΕ,  αναφέρθηκε στην αξία των Επαγγελματικών Ταμείων, υπενθύμισε ότι είχε ξεκινήσει από το 2015 η σχετική πρωτοβουλία από την ΕΑΔΕ και διευκρίνισε ότι ο κλάδος διεκδικεί την ανάλογη φορολογική αντιμετώπιση των ατομικών συμβολαίων του κλάδου ζωής με τα ισχυρά φορολογικά κίνητρα που παρέχονται στα ΤΕΑ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *