Skip to content

Το ChatGPT πέρασε τις εξετάσεις ιατρικής στις ΗΠΑ/ Νέο τεστ αίματος ανιχνεύει τον καρκίνο του προστάτη με 94% ακρίβεια/ Cyber Insurance: Οι εξελίξεις που φέρνει το 2023

Το ChatGPT πέρασε (οριακά) και τις απαιτητικές εξετάσεις για άδεια γιατρού στις ΗΠΑ

Το ολοένα δημοφιλέστερο παγκοσμίως – και στην Ελλάδα – εργαλείο δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT της αμερικανικής εταιρείας Open AI κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη ορόσημο: να περάσει τις άκρως απαιτητικές εξετάσεις για άδεια γιατρού στις ΗΠΑ. Ένας υποψήφιος μπορεί να περάσει αυτά τα τεστ μόνο αν έχουν προηγηθεί αρκετά χρόνια ιατρικής εκπαίδευσης και εξάσκησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βρετανία: Νέο τεστ αίματος ανιχνεύει τον καρκίνο του προστάτη με 94% ακρίβεια

Ένα νέο τεστ αίματος που ανιχνεύει τον καρκίνο του προστάτη με 94% ακρίβεια, ανέπτυξε η εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxford BioDynamics σε συνεργασία με το Imperial College και το University of East Anglia (UEA).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Cyber Insurance: Οι εξελίξεις που φέρνει το 2023

Με τη συχνότητα και τη σφοδρότητα των επιθέσεων ransomware, phishing και άρνησης πρόσβασης να εντείνεται συνεχώς, η ζήτηση για ασφάλιση κυβερνοχώρου αυξάνεται µε µεγάλη ταχύτητα. Το 2021 τα ασφάλιστρα ανήλθαν σε περίπου 6,5 δισ. δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 61% σε σχέση µε το προηγούµενο έτος, κι αυτό µόνο για τις ΗΠΑ. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *