Skip to content

ΤτΕ: Μέτρα Διευκόλυνσης για Ιδιώτες & Ελεύθερους Επαγγελματίες

Η Εθνική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας ότι πολλοί ενήμεροι ιδιώτες και ελεύθεροι επαγγελματίες πελάτες της, που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση δυσκολεύονται να συνεχίσουν να καταβάλουν τη δόση του δανείου τους, ανακοινώνει την δυνατότητα αναστολής καταβολής δόσεων μέχρι τις 30.9.2020. Η διευκόλυνση αυτή ισχύει για όλους τους δανειολήπτες που υπήρξαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους μέχρι την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρα μας, έχουν υποστεί σημαντική μείωση εισοδήματος λόγω της υγειονομικής κρίσης και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα στήριξης.

Η διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απλή και ανέξοδη.  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το αίτημά τους τηλεφωνικά στο 2104859222. Για την προστασία των πελατών και των εργαζομένων της, η Εθνική Τράπεζα επισημαίνει ότι αιτήματα δεν θα εξυπηρετούνται από το Δίκτυο Καταστημάτων της.

Τέλος, οι πελάτες που  αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα στην αποπληρωμή των οφειλών τους, μπορούν να επικοινωνούν με την Τράπεζα προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις ρύθμισης που να ανταποκρίνονται στις δικές τους δυνατότητες.

Με βασικό όπλο έναντι της πανδημίας την επιλογή «Μένουμε Σπίτι», η Εθνική Τράπεζα καλεί τους πελάτες της να κάνουν χρήση της μεγάλης γκάμας των ανανεωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της για την ασφαλή, απλή και άμεση εξυπηρέτηση τους.

Η Εθνική Τράπεζα και όλοι οι εργαζόμενοι της, συναισθάνονται τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι στις μέρες μας, παρακολουθούν συστηματικά τις εξελίξεις και παραμένουν δίπλα στους πελάτες της, στηρίζοντας με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

1 Comment

  1. Avatar

    με τα καταναλωτικά δάνεια των άλλων τραπεζών τι γίνεται; θα δώσουν αναστολή πληρωμών; επίσης σας παρακαλώ πείτε μου εάν ξέρετε οι δόσεις που αναστέλλονται πηγαίνουν και αυξάνουν το χρόνο αποπληρωμής ή η τράπεζα θα ζητήσει το ποσό που δεν έχει πληρωθεί λόγω αναστολής, να πληρωθεί άμεσα με το που τελειώνει η αναστολή;
    σας ευχαριστώ


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *