ERGO: Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση Συνεργατών 2020

26 Φεβρουαρίου 2020

Σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με κύριο μήνυμα "Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία", περισσότεροι από 1.300 Συνεργάτες της ERGO, γιόρτασαν τις επιτυχίες τους στο έτος 2019 και την είσοδο της ERGO στη νέα δεκαετία με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO ERGO Ελλάδας

Την εκδήλωση, που για μία ακόμη χρονιά ήταν ξεχωριστή, αλλά και άκρως συναισθηματική, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του CEO της εταιρείας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος μετά τη σημαντική προαγωγή του, από την 01/05/2020 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO του Ομίλου ERGO Dr. Markus Riess, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και COO της ERGO International και υπεύθυνος για την Ελλάδα Dr. Oliver Willmes, επιφανή στελέχη του Ομίλου ERGO, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO.

Ο Dr. Markus Riess, στη σύντομη ομιλία του, συνεχάρη τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας για τα εξαιρετικά εταιρικά αποτελέσματα στο έτος 2019 και επεσήμανε ότι η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας στα τελευταία 10 χρόνια οφείλεται κατά κύριο λόγο στις δικές τους προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία.

Dr Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO

Δήλωσε ακόμη πως για την ERGO, η Ελλάδα παραμένει μια από τις πλέον σημαντικές αγορές, στην οποία ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο της. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεισφορά του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα στην κερδοφόρα και αναπτυξιακή πορεία της ERGO στην Ελλάδα, αλλά και να τον ευχαριστήσει για την αποδοχή της πρότασής του να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός που απηύθυνε ο Dr. Oliver Willmes.

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, μετά από την αναφορά του στις εταιρικές επιτυχίες στο έτος 2019, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στη 16ετή θητεία του στην εταιρεία ως CEO και το νέο ρόλο του στον Όμιλο. Ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία και στον ίδιο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όπως και τους Μετόχους, που όπως είπε “Ήταν μαζί μας σε όλη την πορεία. Ήταν αυτοί που έβλεπαν τις ευκαιρίες και όχι τον κίνδυνο και μας στήριξαν ακόμη και σε τολμηρές αποφάσεις μας”. Ευχαρίστησε ακόμη το Προσωπικό και τα Στελέχη της εταιρείας, την ανώτατη διοικητική ομάδα και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Λινό και τον κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: “Οι δομές που δημιουργήσαμε στην εταιρεία μας, εγγυώνται ότι η αλλαγή του CEO, δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία της εταιρείας και γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος. Πιστεύω ότι η εταιρεία έχει τις βάσεις για να πετάξει ακόμη πιο ψηλά και να γίνει ακόμα καλύτερη και χωρίς εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία σας”. 

Dr Oliver Willmes, Πρόεδρος ΔΣ και COO της ERGO International

Οι κύριοι Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου και Γιάννης Λινός, προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Διοικητικής Ομάδας και του Προσωπικού της εταιρείας, αναφέρθηκαν στο ήθος, στην ανθρωπιά, στην ειλικρίνεια και στα ηγετικά χαρακτηριστικά του κ. Κοκκάλα, τον ευχαρίστησαν με θερμά λόγια για την άριστη συνεργασία τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και παρουσίασαν δύο video, με έντονα συναισθηματικό περιεχόμενο, που δημιούργησαν προς τιμή του τα Διευθυντικά Στελέχη και το Προσωπικό της εταιρείας, με αναφορά στο έργο του στη 16ετή θητεία του, αλλά και με δηλώσεις για τον άνθρωπο και επαγγελματία Θ. Κοκκάλα, από εργαζόμενους και στελέχη της εταιρείας, αλλά και από στελέχη της αγοράς που κατέχουν θεσμικές θέσεις ευθύνης.

Ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών της ERGO, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο έτος 2019 και η απονομή τιμητικής διάκρισης στην Τράπεζα Πειραιώς με αφορμή τη 10ετή ποιοτική και δημιουργική συνεργασία της με την ERGO.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι μαγεύτηκαν από την αριστοτεχνική σύνδεση δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων και την εντυπωσιακά αρμονική συνεργασία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Συγκελάκη υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Πάνου Βλάχου, με τη Σύγχρονη Ορχήστρα του Γιώργου Παπαχριστούδη, την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Μουσικό σύνολο 20 μπουζουκιών του Θανάση Πολυκανδριώτη, που συνόδευαν τη μοναδική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα.

Η εκδήλωση, που θα μείνει στη μνήμη όλων των προσκεκλημένων, ολοκληρώθηκε με Δεξίωση που παρέθεσε προς αυτούς η ERGO.

(Κεντρική Φωτό: Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO Ergo Ελλάδας)

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: 

Γιάννης Λινός, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της ERGO Ελλάδας

Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής ERGO Ελλάδας

Στιγμιότυπα από τη βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών:

Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη - Απονέμει ο Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO Ελλάδας

Γιώργος Δενδρινός

Βασίλειος Νιάφας

Στυλιανός Ουζούνογλου

Γωγώ Τσιναράκη

Βραβείο VIP Συνεργάτη - Απονέμει ο Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO Ελλάδας

Αλέξανδρος Παπαδεράκης

Γιάννης Συρίγος

Βραβείο Κορυφαίων Συνεργατών (3 Κορυφαίοι Συνεργάτες σε κάθε μία από τις 5 ιεραρχικές βαθμίδες) - Απονέμει ο Dr. Maximillian Happacher, Μέλος του ΔΣ της ERGO International

Ευστάθιος Γαβριηλίδης - 3η - Regional Manager

Ιωάννης Αποστολόπουλος - 3η - Agency Manager

Δημήτριος Τζανέτος - 3η - Unit Manager

Βασιλική Κολοβούρη - 3η & VIP - Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής 

Απονέμει ο Θοδωρής Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδας

Ανδρέας Μαραμπουτάκης - 2η - Regional Manager

Νικόλαος Τσορμπατσίδης - 2η - Agency Manager

Κωνσταντίνος Καϋμένος - 2η - Unit Manager

Σπυρίδων Σεργιάννης - 2η και Διακεκριμ. - Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Κατερίνα Καλκούνη - 2η - Νέος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Απονέμει ο Dr. Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO

Κωνσταντίνος Λαιμός - 1η - Regional Manager

Φώτης Οικονομόπουλος - 1η - Agency Manager

Μιχάλης Κουριδάκης - 1η - Unit Manager

Χριστίνα Κουμουτσέα- 1η - Νέος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Βραβεύσεις Δικτύου Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών

Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη - Απονέμει ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της ERGO Ελλάδας

Dynamic Financial Advisors

Tzortzis ΑΕ

Willis Towers Watson Ins. Brokers

Γεωργία Βαλογιάννη

Μυρτώ Αδαμαντία Γιαννακάκου

Πηνελόπη Κατσαρού

ΜΕΛΑΚΟΠΙΔΗΣ Ι.Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΕΝΚΟ Α.Ε.

ΡΦΑ Ασφαλιστικοι Πράκτορες

Αναστάσιος Τάσσης

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - ΡΩΜΑΝΙΑ

Βραβείο VIP Συνεργάτη

3P Insurance Agents ΙΚΕ

FRONT LINE INSURANCE BROKERS ΑΕ

NAK KATSIBERIS INS. BROKERS ΑΕ

SOLVENCY INSURANCE BROKERS ΑΕ

ΓΕΝΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ Α.Ε.

Παπαθανασόπουλος Σωτήριος & ΣΙΑ

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Βραβείο Κατηγορίας Κορυφαίων Συνεργατών (12 Κορυφαίοι Συνεργάτες με βάση τις παραγωγικές επιδόσεις τους) - Απονέμει ο Dr. Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO και Θοδωρής Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδας

LANCA ΕΠΕ - 12η και ΔΙΑΚ

DEAL Insurance & Real Estate - 11η και ΔΙΑΚ

ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ Α.Ε. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - 10η και ΔΙΑΚ

ΜΑΛΑΜΑ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε. "ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΛΑΜΑ" - 9η και ΔΙΑΚ

ΑΝΑΞ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - 8η και VIP

ΣΟΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - 7η και ΔΙΑΚ

GLOBALIS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E. - 6η και VIP

MARSH Ε.Π.Ε. - ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - 5η και VIP

ΝΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ - 4η και VIP

COSMOS UNION INSURANCE BROKERS I.K.E. 3η και VIP

PROMIST INSURANCE AND FINANCE A.E. 2η και VIP

ATHENS INSURANCE BROKERS S.A. - 1η και VIP

Τιμητική Διάκριση - Επωνυμία - Απονέμει ο Dr. Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO και Θοδωρής Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ομαδική φωτογραφία Βραβευομένων Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων

Ομαδική φωτογραφία Βραβευομένων Δικτύου Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος από την Interlife

Στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η INTERLIFE Ασφαλιστική εντάχθηκε ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος. Η Εταιρία,...

Close