Έναρξη καθηκόντων για τον νέο Διευθυντή Πωλήσεων της Generali κ. Άγγελο Μπεφών

4 Ιανουαρίου 2017

Το νέο Διευθυντή Πωλήσεων κ. Άγγελο Μπεφών υποδέχτηκε στην ομάδα της η  Generali.

Ο κ. Μπεφών, ο οποίος ανέλαβε από αρχές Ιανουαρίου τα νέα του καθήκοντα αποτελεί ένα καταξιωμένο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, διαθέτοντας πάνω από 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing.

Ο κ. Μπεφών κατέχει δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου E.S.A.E. και του Πανεπιστημίου Οικονομικών και Νομικών επιστημών-  F.A.C.O. του Παρισιού. Ο ίδιος είναι επίσης απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος εκπαίδευσης ασφαλιστικών υπαλλήλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.), εισηγητής στα σεμινάρια του Ε.Ι.Α.Σ.  και  μέλος του διοικητικού συμβουλίου  του Συλλόγου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών.

«Η ένταξη του κ. Μπεφών στη Διοικητική Ομάδα της Generali σηματοδοτεί την περαιτέρω ενδυνάμωση της, συμβάλλοντας με την πλούσια εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του στη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της εταιρίας και θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον» δήλωσε ο κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η σημασία του γραπτού "σεναρίου πωλήσεων"

"Η πώληση είναι μια ακριβής επιστήμη" σύμφωνα με το MDRT. Δεν επιτρέπεται να ξεφεύγουμε από το προσχεδιασμένο σενάριο πώλησης γιατί...

Close