Skip to content

Ταξίδι επιβράβευσης στην Κυανή Ακτή για τους συνεργάτες της INTERLIFE

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή επιβράβευσε η INTERLIFE Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2023.

Τους επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης, η Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος Κατερίνα Καψάλη, η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Βορείου και Νησιωτικής Ελλάδος Μαρία Μηλιώνη, η Υποδιευθύντρια Αποζημιώσεων Λοιπών Κλάδων & Χερσαίων Οχημάτων, Δέσποινα Σπαθοπούλου και o Επιθεωρητής Πωλήσεων Κανέλλος Κανελλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, Συνεργάτες Διαμεσολαβητές και Εταιρικά Στελέχη επισκέφθηκαν τη Νίκαια, το μικρό Πριγκιπάτο του Μονακό και το Μόντε Κάρλο καθώς και τον καθεδρικό ναό. Περιηγήθηκαν στο μεσαιωνικό χωριό Εζ και η εκδρομή συνεχίστηκε στην Αιξ αν Προβάνς, τη Μασσαλία, τις Κάννες, το Σαιν Τροπέ και το Πορτ Γκριμό, ενώ το ταξίδι έκλεισε στο χωριό των καλλιτεχνών Σαιν Πωλ ντε Βανς.

Στο πλαίσιο της εκδρομής, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN και η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης συνεχάρη τους Συνεργάτες, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τη διαχρονική τους συμβολή στην αύξηση των παραγωγικών μεγεθών της Εταιρίας και την απόδοση Αξίας στο θεσμό της Ασφάλισης.

Τα ταξίδια επιβράβευσης της INTERLIFE έχουν στόχο την εδραίωση της εταιρικής κουλτούρας, την ενίσχυση της ομαδικότητας και την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με το Δίκτυο Συνεργατών της που αποτελεί το μοναδικό κανάλι διανομής των προϊόντων της.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *