Skip to content

Ασφαλίσεις κατά φυσικών και καιρικών φαινομένων από τον ΕΙΑΣ

Δευτέρα & Τρίτη, 25 & 26 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 19:45

Περιγραφή και Θεματολογία

Η ασφάλιση των καταστροφικών κινδύνων από φυσικά και καιρικά φαινόμενα αντιμετωπίζεται συνήθως ως μία κάλυψη, απλώς συμπληρωματική της πυρκαγιάς. Ολόκληρος ο πλανήτης, όμως, πλήττεται όλο και πιο συχνά, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, από ισχυρά και επώδυνα φαινόμενα, όπως σεισμοί, πλημμύρες και κατολισθήσεις, χαλαζοπτώσεις, ραγδαίες βροχοπτώσεις, και δασικές πυρκαγιές, που συνδέονται με μια γενικότερη αλλαγή στο κλίμα, αλλά και στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτές οι αλλαγές δημιουργούν την ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε την πολιτική θεώρησης και ασφάλισης των καταστροφικών γεγονότων, προερχομένων από φυσικά φαινόμενα.

Εισηγητές Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με 17ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, ERGO & INTERAMERICAN), πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κ. Γεώργιος Δ. Κωνσταντινόπουλος, Νομικός, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, Ειδικός Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί θεμάτων Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικού Δικαίου, με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *