Skip to content

Η λαμπερή γιορτή της Mega Brokers

Σε μια λαμπερή γιορτή που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να λείπει το χιούμορ και “η χημεία” μεταξύ παρουσιαστή, συντελεστών και καλεσμένων, απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία στους καλύτερους συνεργάτες της Mega Brokers.

Ρεπορτάζ: Νίκος Εμμανουήλ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο Έναστρον με οικοδεσπότη τον αγαπημένο παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φρόντισε να δώσει μια διαφορετική και ευχάριστη νότα στη βραδιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο κλάδος, αλλά και στη σημασία που έχει να επιλέγονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, για το επάγγελμα του ασφαλιστή χωρίς αυτό να είναι ανοικτό σε όλους. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στη συνέχεια ο Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στα μυστικά της επιτυχίας της εταιρείας που δεν είναι άλλα από τη «συμπαγή ομάδα» και το «πνεύμα πρωταθλητισμού», τα οποία την έχουν φέρει στην κορυφή ανεξαρτήτως της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και της ασφαλιστικής αγοράς. Απόδειξη το γεγονός ότι το 2017 η εταιρεία βελτίωσε όλα της τα μεγέθη, ενώ ο κ. Χατζηθεοδοσίου παρουσίασε αναλυτικά τους στόχους που έχει θέσει η εταιρεία για το 2018. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Τον Δεκέμβριο του 2016 η Mega Brokers ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την επιθεώρηση του συστήματος ποιότητας με βάση τα κριτήρια του νέου ISO 9001 του 2015 από τον διεθνή φορέα Tüv Nord και το καλοκαίρι του 2017 ολοκλήρωσε με πλήρη συμμόρφωση τον απαιτούμενο έλεγχο επαναπιστοποίησης στα πλαίσια της ετήσιας επιθεώρησης. Στην αρχή της βραδιάς τελέστηκε η παράδοση πιστοποίησης από τον κ. Γιάννη Οικονομίδη, Διευθυντή Πιστοποιήσεων Tüv Hellas (Tüv Nord) στον κ. Λευτέρη Παπασταύρου, Εσωτερικό Ελεγκτή της Mega Brokers.

Απονομή της Πιστοποίησης Tüv

Στη συνέχεια ο  Κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Executive Director Ασφαλιστικών και Αναλογιστικών Υπηρεσιών της ΕΥ,  περιέγραψε τις βασικές αλλαγές και τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για την πλήρη συμμόρφωση με την οδηγία IDD που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο 2018.

«Ασφαλιστική βιομηχανία χωρίς ανάπτυξη δεν έχει νόημα, αλλά ανάπτυξη χωρίς την ασφαλιστική βιομηχανία είναι αδύνατη. Αποτελούμε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της χώρας μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο ιδιόκτητο κτίριο της Mega Brokers που αποτελεί πλέον πραγματικότητα και κόστισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να χρειαστεί όμως, η εταιρεία να προβεί σε δανεισμό από τράπεζες. Τέλος, ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξήγησε τη σημασία της τεχνολογίας και της καινοτομίας για τη στρατηγική της εταιρείας, καθώς επίσης και το μυστικό της επιτυχίας της: «έχουμε το καλύτερο δίκτυο ασφαλιστών σε όλη την Ελλάδα, έχουμε όλους εσάς. Το υπερόπλο είστε εσείς και αξίζετε το πιο μεγάλο χειροκρότημα.» (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον παρουσιαστή κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το βραβείο Καρβούνη απονεμήθηκε φέτος στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία κοινωνικής και πολιτιστικής στήριξης παλιννοστούντων ομογενών «Νόστος» που έχει σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της «Νόστος», κ. Παναγιώτης Λεσγίδης.

Ακολούθησαν οι συνολικά 35 βραβεύσεις των πρωταθλητών- συνεργατών, οι οποίοι κατάφεραν -κατά τη διάρκεια του 2017- εξαιρετικά αποτελέσματα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ανώτερα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, οι οποίοι μίλησαν τόσο για τον κλάδο όσο και για την εξαιρετική συνεργασία τους με την Mega Brokers και τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Ο κ. Giuseppe Jorgno, ο CEO της AIG Ελλάδος

Ο Giuseppe Jorgno, ο CEO της AIG Ελλάδος, επεσήμανε πόσο σημασία έχει η «επιμονή στους στόχους, επιμονή στην πράξη , επιμονή στην ποιότητα. Εμείς είμαστε πάντα κοντά σας, προκειμένου να ανεβάζουμε τον πήχη λίγο παραπάνω».

Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής εξεθείασε τον κ. Χατζηθεοδοσίου για τη συνέπειά του: «Αυτό που χαρακτήριζε τον Γιάννη πάντα ήταν η συνέπεια. Με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσει να τον στηρίζει η Εθνική Ασφαλιστική».

O Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, Νίκος Δελένδας δεν έκρυψε πως «μου κάνει εντύπωση πως μια τόσο ανθρωποκεντρική εταιρεία, όπως η Mega, επενδύει συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια στην τεχνολογία και όχι τώρα που έχει γίνει της μόδας. Νομίζω ότι αυτό είναι μία απόδειξη του πως η τεχνολογία μπορεί να γίνει σύμμαχος και υποστηρικτής της δικιάς μας αγοράς και νομίζω ότι αυτό το μήνυμα το έχει πιάσει πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης και όλη η ομάδα και είναι ένα επιπλέον διαφοροποιό στοιχείο της Mega στην υπηρεσία όλων σας».

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής της ERGO Hellas, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής της ERGO Hellas, Θεόδωρος Κοκκάλας δήλωσε πως «κάποιος παλιός ασφαλιστής μου έλεγε ότι η ασφάλεια είναι κάτι μεταξύ σαν πόλεμος και σπορ. Είναι αλήθεια. Ο Γιάννης είναι ένας πολύ καλός πολεμιστής και ένας πολύ καλός αθλητής. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία με την εταιρεία μας και να σας υποσχεθώ πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κάνουμε τη ζωή σας όμορφη, εύκολη και επιτυχημένη. Έργο και όχι λόγια».

Ο κ. Μανώλης Φουντουλάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, «έχουμε οικογενειακή σχέση με τη Mega Brokers και ειδικά το 2017 ήταν μια πολύ παραγωγική χρονιά και ελπίζουμε να ήταν μόνο η αρχή. Το να γίνει κανείς μεγάλος δεν είναι τυχαίο. Το να κρατηθεί μεγάλος είναι ακόμα πιο δύσκολο. Νομίζω η Mega τα έχει πετύχει και τα δύο».

H κα. Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing της Interasco, «Εγώ θα πω ένα mega bravo σε όλους σας και θα ευχηθώ να συνεχίζετε αυτό το υπέροχο έργο σας».

H κα. Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing της Interasco

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο κ. Μάριος Μήτρος (Εμπορικός Διευθυντής της Prime Insurance), ο κ. Αθανάσιος Ράπτης (Διευθυντής Πωλήσεων της Ευρωπαϊκή Πίστη Ασφαλιστικής) και ο κ. Πάνος Δημητρίου (Διευθύνων Σύμβουλος της Generali).

Το παρών, επίσης, έδωσαν ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης (Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ), ο κ. Χρήστος Κάτσιος (Γενικός Διευθυντής της Groupama), ο κ. Ιωάννης Καντώρος (Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican), ο κ. Ευστάθιος Τσαούσης (Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιώντης της Ergo Hellas), o κ. Γιώργος Παρισάκης (Διευθυντής Πωλήσεων της Μινέττα), ο κ. Τέλης Μπάρδης (Επιθεωρητής Πωλήσεων Ατλαντική Ένωση), ο κ. Κώστας Κακλαβάκης (Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Μινέττα) και ο κ. Δημήτρης Διβανής (Διευθυντής Τομέα Ελεύθερου Δικτύου της Groupama).

Στο τέλος της βραδιάς ο κ. Χατζηθεοδοσίου θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκομένους για το δυναμικό παρών που έδωσαν στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας και ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα μέχρι τα ξημερώματα με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Πάολα και Στέλιο Ρόκκο.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *