Skip to content

Νέοι εντυπωσιακοί και καινοτόμοι δρόμοι στις ασφαλίσεις φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων από το IFAACADEMY

 

Ο Πρόεδρος του IFAA Academy Παναγιώτης Λελεδάκης
Ο Πρόεδρος του IFAA Academy Παναγιώτης Λελεδάκης

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία, έντονα μηνύματα αισιοδοξίας και συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1000 άτομα πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Hilton, στο πλαίσιο του Money Show 2017.

unspecified-1Την Κυριακή κάτω από τον γενικό τίτλο «Η Ασφάλιση στη Νέα Εποχή», παρουσιάστηκαν από τον διακεκριμένο Εργατολόγο και Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω κ. Δημήτρη Μπούρλο οι σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει η νέα ασφαλιστική νομοθεσία για τους πολίτες και υπογραμμίστηκαν τα όσα πρέπει να ξέρει ο ασφαλιστικός σύμβουλος για να κάνει σωστή ανάλυση αναγκών με τα νέα δεδομένα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του IFAAcademy, κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, αφού τόνισε τις δυσμενείς αλλαγές που έχουν επέλθει στην κοινωνική ασφάλιση, αναφέρθηκε στις πάγιες αλλά και τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο ασφαλιστικός σύμβουλος, περιέγραψε νέους τρόπους εξεύρεσης και προσέγγισης πελατών με την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού marketing, τόνισε την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός business plan, της σωστής διαχείρισης χρόνου, του cross selling, της σωστής αξιοποίησης της αγοράς υψηλών εισοδημάτων και τέλος περιέγραψε πώς κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να δημιουργήσει μία νέα γοητευτική επαγγελματική προσωπικότητα, αυξάνοντας το κύρος αλλά και το εισόδημά του. Τέλος, παρουσίασε το καινοτόμο λογισμικό ανάλυσης αναγκών του πελάτη «Individual Risk Management Architect», καθώς και άλλα εργαλεία που έχει αναπτύξει η ακαδημία, τα οποία συμβάλλουν στην πραγματικη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συμβούλου.

O Γενικός Διευθυντής HDI Global Hellas κ. Νότης Βαγιακάκος
O Γενικός Διευθυντής HDI Global Hellas κ. Νότης Βαγιακάκος

Τα εργαλεία όλα αυτά εμπεριέχονται στο Certificate “IRMA – Individual Risk Management Architect”,το οποίο έχουν παρακολουθήσει παραπάνω απο 400 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα και Κυπρο τα τελευταία 2 έτη με εντυπωσιακά πρακτικά αποτελέσματα ποσοτικής και ποιοτικής αυξησης παραγωγικότητας ,αποτελεσματικότητας και ποιότητας καριέρας.

Στο συνέδριο υπήρξαν ζωντανές μαρτυρίες σπουδαστών που μίλησαν για το πως οι σπουδές στο certificate του IFAAcademy του έκαναν να ξεχωρίσουν για την επιστημονική συμβουλευτική με το καινοτόμο λογισμικό, πώς έλυσαν οριστικά την πρόκληση εξεύρεσης υποψηφίων πελατών και υιοθέτησαν ένα νέο όραμα για την καριέρα τους

Τη Δευτέρα το θέμα ήταν «Διαχείριση κινδύνων επιχειρήσεων & Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις: Μία αγορά με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο κ. Νότης Βαγιακάκος, Managing Director της HDI Global Hellas – η οποία ειδικεύεται στις βιομηχανικές ασφαλίσεις, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και Μέλος του Risk Committee του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

 

ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου
ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Ακολούθως το λόγο πήρε ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο οποίος ανέλυσε τις αρχές του Risk Management και στον σημαντικό ρόλο που μπορεί αυτό να παίξει στις επιχειρήσεις και δη στις μικρομεσαίες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν εσωτερικό τμήμα ανάλυσης κινδύνων και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το IFAAcademy εχει ανοίξει νέους επιστημονικούς δρόμους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο κ. Π. Λελεδάκης, Πρόεδρος του IFAAcademy, ο οποίος αφού ανέλυσε το σύνθετο περιβάλλον ρίσκου και νέων κινδύνων που επικρατούν σήμερα στον κόσμο των επιχειρήσεων και τόνισε τις τεράστιες ευκαιρίες που ανοίγονται για αύξηση της παραγωγικότητας από όσους ασφαλιστικούς συμβούλους αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται στον κλάδο των επιχειρηματικών ασφαλίσεων, παρουσίασε τις αρχές του Insurable Risk Management όπως έχουν αναπτυχθεί από την ακαδημία, καθώς και το νέο λογισμικό διαχείρισης κινδυνων που μπορουν να ασφαλιστουν ειδικά για επιχειρήσεις.

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιλτιάδης Νεκτάριος με τον Παναγιώτη Λελεδάκη
Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιλτιάδης Νεκτάριος με τον Παναγιώτη Λελεδάκη

Το πρόγραμμα αυτό παράγει αυτόματη μελέτη των κινδύνων που αντιμετωπίζει μία επιχείρηση, βασισμένο στο Risk Management και έχει ήδη διακριθεί σε βραβεία καινοτομίας στην Κύπρο. Η εκμάθησή του πραγματοποιείται με μία σειρά ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) και πλατφορμας e- leraning , όπως άλλωστε ισχύει και για το αντίστοιχο πρόγραμμα που αφορά στις ασφαλίσεις φυσικών προσώπων.

Χρυσός χορηγός του συνεδρίου ήταν η HDI Global Hellas.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των παριστάμενων με έπαθλο δύο υποτροφίες για τα ετήσια certificates του IFAAcademy. Μεγάλοι τυχεροί ο κ. Νίκος Γιαννακάκης και η κα Παναγιώτα Αχαμνού. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νικητές του διαγωνισμού Buisness selfie!!

Δείτε αν είστε ένας από τους 60 νικητές με έπαθλο ένα δωρεάν webinar του IFAAcademy 

Περισσότερες πληροφορίες για τα καινοτόμα Professional Certificates του IFAAcademy μπορείτε να μάθετε στο 2117808494 ή στειλετε mail ενδιαφέροντος στο info@ifaacademy.eu

Δείτε video με στιγμές απο την εκδήλωση:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *