Skip to content

ΟΑΣΕ: Ανακοίνωση Συμπαράστασης στον αγώνα της ΕΑΔΕ

Συνάδελφοι / σσες

Η Ομοσπονδία ήταν και θα είναι πάντοτε σύμμαχος στις προσπάθειες για τη τήρηση του νομικού και εποπτικού πλαισίου και των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ότι η παρουσία κατάλληλα εκπαιδευμένου διαμεσολαβητή, εξασφαλίζει τα συμφέροντα του ασφαλιζόμενου κατά την διαδικασία της ασφάλισης. Παράλληλα η υπεύθυνη ενημέρωση των διαμεσολαβούντων προς τους καταναλωτές προάγει την ασφαλιστική συνείδησή τους.

Η θέση μας είναι ότι ο ασφαλιζόμενος πρέπει να έχει την ευχέρεια και τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος μέσα από συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού τον διαμεσολαβητή που θεωρεί ότι θα του προσφέρει την καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς εκβιαστικά διλλήματα που συνήθως δε σχετίζονται με το ασφαλιστήριό του.

Θα θέλαμε λοιπόν να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από την Ε.Α.Δ.Ε. την Τετάρτη 10/6/2015, προκειμένου να επιδείξουμε και έμπρακτα τη συμπόρευσή μας στην προσπάθεια διασφάλισης μιας υγιούς ασφαλιστικής αγοράς.

Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος Παπαδόγιαννης

Ο Γ. Γραμματέας Μανώλης Χατζάκης

1 Comment

  1. […] Την επομένη της συγκέντρωσης η ΕΑΔΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τα Επιμελητήρια Αθηνών και Πειραιά και όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην εκδήλωση  – μεταξύ αυτών και η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων με έγγραφη ανακοίνωση. […]


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *