Skip to content

Το Underwriter.gr ανάμεσα στις κορυφαίες ψηφιακές εκδόσεις της χώρας

UWDime
H εκδότης Χρ. Μωράκη και ο Μάρκετινγκ Μάνατζερ Ν. Ξυδάς παραλαμβάνουν το βραβείο

Σε έναν λαμπερό διαγωνισμό βραβεύσεων, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς των Media, καθώς και οι κορυφαίοι εκδότες της Ελλάδας, το Underwriter απέσπασε το βραβείο “Καλύτερου Λανσαρίσματος” στην κατηγορία “Εκδότες“.

Το Underwriter κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κολοσσούς των ψηφιακών (και μη) μέσων, όπως το Antenna Group, το CNN Greece, οι Αττικές Εκδόσεις, η DPG media, κα.

Συγκεκριμένα, στην ενότητα “Best Launching & Relaunching” των Digital Media Awards το Undewriter.gr κέρδισε το Bronze βραβείο. 

Η εν λόγω ενότητα συγκέντρωσε συμμετοχές από το σύνολο των ψηφιακών εκδόσεων της χώρας και δεν περιορίστηκε αποκλειστικά σε κλαδικό επίπεδο, γεγονός που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη διάκριση.

Η εκδότης Χριστίνα Μωράκη δήλωσε: “Στο Underwriter στόχος μας ήταν από την αρχή η δημιουργία ενός ψηφιακού μέσου το οποίο δεν περιορίζεται στα πρότυπα του κλαδικού τύπου αλλά μπορεί να σταθεί αντάξια στο επίπεδο των κορυφαίων ψηφιακών μέσων της χώρας. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση για τη δουλειά μας και μας δίνει δύναμη. Θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε ώστε η ασφαλιστική βιομηχανία να αποκτήσει στην κοινωνική συνείδηση τη θέση που της αξίζει. Μέχρι τότε .. Μείνετε Συντονισμένοι”.

Η δημοσιογραφική ομάδα και τα στελέχη του Underwriter.gr σας ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή σας.

4 Comments

  1. Avatar

    Θερμά συγχαρητήρια! Πραγματικά κάνατε την διαφορά στην ενημέρωση του Ασφαλιστικού χώρου.
    Εύχομαι να εμπλουτίζετε την θεματολογία σας συνεχώς.

  2. Avatar

    Ειλικρινά, θερμά συγχαρητήρια για τη διάκριση, αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας με επιμονή και φαντασία.
    Είναι βέβαιο πως παρόμοιες προσπάθειες συμβάλλουν στη διαμόρφωση “κουλτούρας ασφάλισης” για ανάπτυξη ασφαλιστικής συνείδησης και υγιούς ανταγωνισμού.

  3. Avatar

    Συγχαρητήρια! Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς σας!
    Εύχομαι να συνεχίσετε και όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε, «να συνεισφέρετε ώστε η ασφαλιστική βιομηχανία να αποκτήσει στην κοινωνική συνείδηση τη θέση που της αξίζει»


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *