Έφτασε η ώρα για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

17 Μαΐου 2019

Αύριο, 18 του μήνα, η καρδιά του ασφαλιστικού κλάδου θα «χτυπά» σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, εκεί όπου θα ξεκινήσει η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που έχουν εκλεγεί στα Επιμελητήρια της χώρας, με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την απαρχή μίας προσπάθειας με στόχο την πανελλήνια δικτύωση του κλάδου και τη δημιουργία ενιαίου μετώπου προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες για ακόμα πιο δυναμική παρουσία της ασφαλιστικής κοινότητας στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, με τα Επιμελητήρια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Τα συμπεράσματα της Συνδιάσκεψης θα βάλουν τις βάσεις για την ενδυνάμωση και εξέλιξη του κλάδου.

Την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Σωματείων, παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.

Επισημαίνουμε ότι η εκδήλωση είναι κλειστή.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Έχοντας δίπλα σου την ΑΧΑ, "μπορείς": Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων

Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους συνοδοιπόρους Την...

Close