Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Interlife

24 Απριλίου 2019

Με στόχο την προώθηση του Εθελοντισμού και στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η INTERLIFE, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά, Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών INTERLIFE στις εγκαταστάσεις της έδρας του Ομίλου από κινητή μονάδα αιμοληψίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι, για άλλη μια φορά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας με αυτή την πράξη αλτρουισμού και αγάπης, την κοινωνική τους ευαισθησία. Είναι αξιοσημείωτη η αύξηση του αριθμού των εθελοντών στο Σύλλογο, αφού εκτός από τους νέους αιμοδότες εργαζόμενους στον Όμιλο, συμμετέχουν πλέον στις τακτές αιμοδοσίες, συγγενείς και συνεργάτες.

Στόχος ήταν να αυξηθούν οι αιμοδότες και τα αποθέματα σε αίμα, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, σε όλη την Ελλάδα συλλέγονται περίπου 600.000 μονάδες αίματος ετησίως, που όμως δεν καλύπτουν τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών INTERLIFE προωθεί την εθελοντική αιμοδοσία ως ελάχιστη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο πιστεύοντας ότι αποτελεί ανώτερη έμπρακτη έκφραση ανθρώπινης συμπεριφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Γ. Καντώρος: Οι πολίτες πρέπει να μάθουν τα βασικά για την ασφάλιση

Στο 3ο συνέδριο για τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μίλησε την Πέμπτη 18 Απριλίου ο...

Close