Ανάπτυξη υποδομών και βελτιώσεις ασφαλιστικών παροχών στον τομέα της υγείας από την INTERAMERICAN

9 Μαρτίου 2017

 

 G.Veliotis25,6% η συνεισφορά των ασφαλίσεων υγείας  στην παραγωγή της εταιρείας το 2016

Στον κομβικό κλάδο της υγείας ανατοποθετείται η INTERAMERICAN, υπογραμμίζοντας την επιχειρησιακή προτεραιότητα και τον ηγετικό ρόλο της στην αγορά των ασφαλίσεων υγείας, σε μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες για ασφαλιστική κάλυψη επιτείνονται.

Η εταιρεία πυκνώνει το πανελλαδικό δίκτυο υγείας, που αποτελεί "μοχλό" εξυπηρέτησης των πελατών της. Στις συμβεβλημένες κλινικές που φθάνουν τις 32 -στην Αττική 18, στη Θεσσαλονίκη 5 και στη λοιπή Περιφέρεια 9- προστέθηκε πρόσφατα και η Γενική Κλινική Δωδεκανήσων, στη Ρόδο. Το δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN περιλαμβάνει, ακόμη, 1.417 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, από τους οποίους οι 540 είναι χειρουργοί-ειδικοί συνεργάτες αμειβόμενοι απευθείας από την εταιρεία και 250 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα. Εξάλλου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ιδιόκτητων υποδομών, η εταιρεία ετοιμάζει το δεύτερο σύγχρονο πολυϊατρείο της στα βόρεια προάστια της Αθήνας, που αναμένεται να λειτουργήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Στο επίπεδο της βελτίωσης των προγραμμάτων ασφάλισης υγείας, η INTERAMERICAN προχώρησε σε ένταξη στις αιτήσεις ασφάλισης καλύψεων για μόνιμη απώλεια εισοδήματος και επαγγελματικής ικανότητας από ατύχημα. Παράλληλα, αναβάθμισε με επιπλέον παροχές τη χρήση της ιδιόκτητης κλινικής Αθηναϊκή Mediclinic, προβλέποντας μείωση απαλλασσομένου ποσού στο πρόγραμμα "Benefit" και απόλυτη κάλυψη των δαπανών νοσηλείας στο πρόγραμμα "Optimum". Για τη χρήση εξωτερικών ιατρείων στην Αθηναϊκή Mediclinic, καθώς επίσης και στο πολυϊατρείο Medifirst στην Αθήνα και τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, η εταιρεία από τις αρχές Μαρτίου παρέχει κάλυψη δαπανών για την αντιμετώπιση ατυχήματος μέχρι του ποσού των 250 ευρώ ανά ατύχημα, για συμβόλαια "Medihospital". Λειτουργικά, για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει την πληρωμή των αποζημιώσεων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί έκδοσης επιταγής, ενώ έχει εξελίξει και τη διαδικασία διαχείρισης και ελέγχου των αποζημιώσεων από τα γραφεία του εταιρικού δικτύου πωλήσεων agency, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής "i-CARE", με αποτέλεσμα την ταχύτερη διεκπεραίωσή τους.

Επισημαίνεται ότι κατά το 2016 στην παραγωγή της εταιρείας οι ασφαλίσεις υγείας εισέφεραν περισσότερο από το 1/4 των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων (25,6%). Η INTERAMERICAN έχει συνδέσει την περαιτέρω ανάπτυξη στον κλάδο υγείας και με το σχέδιο "Genesis", για την είσοδο νέων συνεργατών στο δίκτυο πωλήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι, πρώτο έτος υλοποίησης του σχεδίου, οι νέοι συνεργάτες εισέφεραν το 42% της νέας παραγωγής της εταιρείας στην υγεία.

Φωτογραφίες:

1: Ο Γιώργος Βελιώτης, γεν. διευθυντής ζωής & υγείας της INTERAMERICAN.

2: Διοικητικά στελέχη του τομέα ασφαλίσεων υγείας με τον Γιώργο Βελιώτη, γεν. διευθυντή ζωής & υγείας της INTERAMERICAN.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H Interlife αγαπά τις γυναίκες!

Η #INTERLIFE με ποσοστό 53% των εργαζομένων να είναι #γυναίκες όπως και 50% των Διευθυντικών στελεχών, δικαιολογημένα διεκδικεί το προνόμιο...

Close