Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου

15 Μαρτίου 2023

Live Online - Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου
Εγκεκριμένο από το 
The Institute of Leadership and Management (ilm)
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 30% έκπτωση!
16 Μαΐου 2023
(το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί Εξ αποστάσεως - Live Online)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν Πιστοποιητικό από το The Institute of Leadership and Management (ilm).
Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου του The Institute of Leadership & Management;
-Η Διεθνής Πιστοποίηση του από το The Institute of Leadership and Management (ilm) και η δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης και εγγραφής για τον πρώτο χρόνο συνδρομής στο My Leadership Platform.
-Η μοναδική του δομή που ενθουσιάζει τους συμμετέχοντες καθώς είναι ένα ολοκληρωμένο δυναμικό, διαδραστικό, πρακτικό και εντατικό Πρόγραμμα όπου θα ενδυναμώσετε, εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και θα εφαρμόσετε στρατηγικές και εργαλεία τα οποία έχουν ως σκοπό την αύξηση της απόδοσης.
-Με την απόκτηση του Πιστοποιητικού θα έχεις την δυνατότητα να γίνεις Associated Member of The Institute of Leadership and Management (AMInstLM) το οποίο θεωρείται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικό προσόν (π.χ. Υπογραφή, Εταιρικές Κάρτες).
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 30% έκπτωση!
Μέσω του Προγράμματος θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε:
-Διοίκηση
-Ηγεσία
-Προγραμματισμό
- Διαχείριση Χρόνου 
- Επικοινωνία
- Διαπροσωπικές Ικανότητες 
Περισσότερα για το Πρόγραμμα
Η Εκπαιδεύτρια Βασιλική Χριστοφή, είναι Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία των δύο φύλων και είναι η Μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist IV and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα

Δείτε εδώ τις  γνώμες πελατών για την Βασιλική Χριστοφή! 
Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων 
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 30% έκπτωση!
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
NN Accelarator+: Νέο Επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε Ασφάλιση

Η NN Hellas διαθέτει το NN Accelerator+, ένα νέο ασφαλιστικό – επενδυτικό προϊόν, το οποίο συνδέεται με επενδύσεις σε μερίδια...

Close