Ανακοίνωση ΟΑΣΕ για εργασία τις ημέρες των Χριστουγέννων

13 Δεκεμβρίου 2018

Με το παρακάτω έγγραφο η ΟΑΣΕ ενημερώνει για την εκ περιτροπής αργία τη Δευτέρα 24.12.2018 και τη Δευτέρα 31.12.2018 αντίστοιχα:

«Όπως έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της περιόδου των αργιών των Χριστουγέννων όπως ενημερώσετε τις εταιρίες μέλη σας να εφαρμόσουν για τους υπαλλήλους τους την καθιερωμένη, πλέον συμβατικά, εκ περιτροπής αργία, δηλαδή την Δευτέρα 24/122018 και την Δευτέρα 31/12/2018 αντίστοιχα.

Με την εκ περιτροπής αργία, οι εταιρείες θα λειτουργούν απρόσκοπτα και τις δύο μέρες, αφετέρου δε οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τον χρόνο τους, εκμεταλλευόμενοι την μία από τις ημερομηνίες που δεν θα εργασθούν.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τις εταιρίες- μέλη σας το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ετήσιος έλεγχος για το ISO 27001:2013

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με επιτυχία τον ετήσιο έλεγχο από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), για...

Close