Ανακοίνωση: Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν την επίθεση στην "Εθνική"

11 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής στην οποία καταδικάζουν την επίθεση στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και την οποία δημοσιεύουμε ως έχει στη συνέχεια:

Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν την επίθεση στην "Εθνική"

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας μας την Παρασκευή 8/2/2019, επίθεσης σε εργασιακό χώρο, όπου 600 εργαζόμενοι βγάζουν το ψωμί τους.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, μολονότι πετάχτηκαν αρκετά θραύσματα από τα τζάμια.

Οι αδιέξοδες επιθέσεις εντυπωσιασμού θεωρούμε ότι δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό στους όποιους στόχους των ομάδων επίθεσης.

Όταν μάλιστα στρέφονται σε εργασιακούς χώρους την ώρα που είναι σε πλήρη λειτουργία, ενισχύουν την πεποίθηση της προβοκάτσιας προς τους εργαζόμενους.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Επίθεση στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Επίθεση στο κεντρικό κτίριο που στεγάζεται η Εθνική Τράπεζα και η Εθνική Ασφαλιστική επί της λεωφόρου Συγγρού έκανε σήμερα Παρασκευή...

Close