Skip to content

Βιοιατρική: Covid test σε έξτρα προνομιακές τιμές για μεγάλους & παιδιά

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει στους κατόχους ασφαλιστικών συμβολαίων δυνατότητα ελέγχου covid, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, για ατομικά και ομαδικά συμβόλαια προβλέπεται μοριακός έλεγχος ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού στην τιμή των 65 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά έως 18 ετών η τιμή είναι 55 ευρώ.

Για οικογένειες με 4 ή περισσότερα μέλη προσφέρεται η προνομιακή τιμή των € 50 ανά άτομο, με μοναδική προϋπόθεση να προσέλθουν για την διενέργεια του τεστ όλα τα μέλη της οικογένειας μαζί.

Η εξέταση γίνεται με τη μοριακή μέθοδο PCR στο πιστοποιημένο Εργαστήριο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ το οποίο είναι εξοπλισμένο με τους πιο σύγχρονους αναλυτές και ακολουθεί όλες τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Όλες οι εξετάσεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με άνεση και διακριτικότητα και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες των εξεταζόμενων. Η επαφή με άλλα άτομα για όσο διαρκεί η διαδικασία της δειγματοληψίας ελαχιστοποιείται.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, οι δειγματοληψίες γίνονται σε 10 σημεία σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη:

1. Αμπελόκηποι (Παπαδά & Κηφισίας)
2. Άλιμος (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 578)
3. Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου 6 & Ικαρίας)
4. Κηφισιά (έναντι Αναβρύτων)
5. Χαλκίδα (28ης Οκτωβρίου 13)
6. Βιοκλινική Πειραιά (Φιλελλήνων 34)
7. Βιοκλινική Αθηνών (Μαρίνου Γερουλάνου 15)
8. Β. Όλγας 154, Θεσσαλονίκη (περιοχή Μαρτίου)
9. Περαία Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 2)
10. Βιοκλινική Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 86, ΤΚ 54622)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *