Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Ολυμπιακό Μουσείο

20 Φεβρουαρίου 2019

Μια ακόμη διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα, η οποία αυτή τη φορά βραβεύτηκε για τη συνεχή και έμπρακτη υποστήριξή της στο έργο που επιτελεί το Ολυμπιακό Μουσείο.

Η βράβευση έλαβε χώρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ολυμπιακό Μουσείο προκειμένου να τιμήσει τα νέα μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας αλλά και όλους όσους συμβάλουν ενεργά στο όραμα του Ολυμπισμού.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι Μέγας Χορηγός του Ολυμπιακού Μουσείου, επιχορηγώντας σταθερά τα ασφάλιστρα Πυρός και Αστικής Ευθύνης.

Σημειώνεται ότι το Ολυμπιακό Μουσείο είναι ο μοναδικός μουσειακός φορέας, επίσημα αναγνωρισμένος από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με πολυετή δράση σε προγράμματα Ολυμπιακής παιδείας για σχολικές μονάδες και οικογένειες όσο και σε πρωτοβουλίες ανοιχτές στην πόλη, ενώ μέσω του νέου Συμφώνου Συνεργασίας με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στοχεύει στην ανάπτυξη και υλοποίηση από κοινού, νέων προγραμμάτων και δράσεων με στόχο τη μεταλαμπάδευση των Ολυμπιακών αξιών σε όλη την χώρα.

(Κεντρική Φωτογραφία: Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι Ολυμπιονίκες Φωτεινή Βαβάτση, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Βούλα Κοζομπόλη, Πόπη Ουζούνη, o Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής Δημήτρης Αναστασίου, η Ολυμπιονίκης Αναστασία Κελεσίδου, η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Κυριακή Ουδατζή και οι Ολυμπιονίκες Πολύμνια Σαρέγκου και Ιωάννα Μπούζιου. Καθιστοί μπροστά είναι οι Ολυμπιονίκες Κλεάνθης Μπάργκας και Παρασκευή Πατουλίδου.)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
IFAAcademy Newsletter με χρηστικές ιδέες & εκπαιδευτικά θέματα

Στo νέο newsletter του IFAAcademy " Συμμαχία Γνώσης" με χρηστικές ιδέες και εκπαιδευτικά θέματα για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Διαβάστε εδώ το...

Close