Βράβευση της Allianz Ελλάδος στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016

13 Οκτωβρίου 2016

H Allianz Ελλάδος, βραβεύτηκε στα φετινά “Cyta Mobile Excellence Awards”, με το Silver βραβείο στην κατηγορία Process Automation Mobile Applications για την εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και tablets Allianz on the Go.

Τα Cyta Mobile Excellence Awards 2016, ανέδειξαν για ακόμα μια χρονιά όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και του οικοσυστήματος Μobile Βusiness και Μarketing. Το χρήσιμο και πρωτοποριακό B2B application Allianz On the Go, το οποίο η εταιρεία ανέπτυξε σε συνεργασία με την M-STAT, πρωτοπόρο εταιρεία mobile υπηρεσιών, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δυνατές συμμετοχές της αγοράς και να αποσπάσει το Silver Βραβείο στην κατηγορία του.

Η εφαρμογή απευθύνεται αποκλειστικά στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Allianz, οι οποίοι την ανέδειξαν στην ετήσια Έρευνα Ικανοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ως το πιο καινοτομικό εργαλείο της εταιρείας. Το Allianz On the Go δίνει τη δυνατότητα στους Συνεργάτες να κάνουν εύκολα και γρήγορα προσφορές ασφάλισης για μία ευρεία γκάμα προϊόντων, οποιαδήποτε στιγμή. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει και άλλες λειτουργίες όπως: την άμεση αποστολή της προσφοράς ασφάλισης στο e-mail του πελάτη, τη δυνατότητα απευθείας κλήσης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Allianz και την παροχή καθημερινής ενημέρωσης σημαντικών για τον ασφαλιστή πληροφοριών και γεγονότων όπως οι τιμές Αμοιβαίων Κεφαλαίων και οι γιορτές/γενέθλια των πελατών.

Η εφαρμογή συνεισφέρει στη δημιουργία μια πελατοκεντρικής διαδικασίας πώλησης όπου ο δυνητικός πελάτης παίρνει άμεση πληροφόρηση για το προϊόν που επιθυμεί, εξοικονομεί χρόνο, επικοινωνεί ψηφιακά με τον συνεργάτη του και απολαμβάνει μία γρήγορη non-paper διαδικασία.

Το Allianz on the Go είναι πολλά περισσότερα από ένα application. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς που ωφελεί με πολλούς τρόπους τον Πελάτη, το Δίκτυο Πωλήσεων και την Εταιρεία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ορίζων Ασφαλιστική: Νέα Ανταγωνιστικά Προγράμματα Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική Μικτή Ασφαλιστική Εταιρεία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται...

Close