Διαγωνισμός Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) Α.Ε. – 13.10.2022

23 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΑΕΕ ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με προκήρυξη διαγωνισμού για την ασφαλιστική κάλυψη του στόλου των οχημάτων και αυτοκινούμενων μηχ/των έργων του ΟΛΠ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο σχετικό δελτίο τύπου του οργανισμού:

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. προκηρύσσει διαγωνισμό για την «Ασφαλιστική κάλυψη του στόλου των οχημάτων & αυτοκινούμενων μηχ/των έργου της ΟΛΠ ΑΕ». 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις προσφορές του, σε κλειστό φάκελο, μέχρι και 13/10/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00, ως εξής:

α) είτε αυτοπρόσωπα στο γραφείο 209 (Τμήμα Προμηθειών) στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.

Τμήμα Προμηθειών

Ακτή Μιαούλη 10, 185 38, Πειραιάς

β) είτε ταχυδρομικά στην ως άνω διεύθυνση.

με την ένδειξη: «Ασφαλιστική κάλυψη του στόλου των οχημάτων & αυτοκινούμενων μηχ/των έργου της ΟΛΠ ΑΕ».

Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να λάβουν επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό, καταθέτοντας σχετικά ερωτήματα μέχρι και 3 ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών, μέσω e-mail στο Τμήμα Προμηθειών στη διεύθυνση: procurement@olp.gr

Παρακαλείστε όπως επισκέπτεσθε συχνά την ιστοσελίδα του ΟΛΠ, για να λάβετε γνώση και τυχόν διευκρινίσεων που έχουν εκδοθεί για ζητήματα του διαγωνισμού.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Clip News στο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP 2022

Ιδέες, πρακτικές και όλες οι εξελίξεις γύρω από τη σφαίρα του Media Intelligence Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων...

Close