Δωρεάν online Εκπαιδευτική Ημερίδα ΠΣΑΣ-ΕΙΑΣ με θέμα «Ασφαλίσεις Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών»

20 Ιανουαρίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων προσκαλεί τα μέλη του και ευρύτερα τους συναδέλφους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές σε δωρεάν online Εκπαιδευτική Ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 16:00 – 19:20 με θέμα «Ασφαλίσεις Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών» υπό την εκπαιδευτική οργάνωση και αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Εισηγήτρια θα είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων SpecialRiskSolutions (SRS) S.A., Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, των Ασφαλιστικών Ομίλων ERGO & INTERAMERICAN), διαθέτουσα σημαντική εξειδίκευση Product Engineering επί των Ασφαλίσεων Πυρός και Αστικής Ευθύνης. Η κα Αποστολοπούλου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ενδιαφέρον συμμετοχής μπορεί να γνωστοποιηθεί με την συμπλήρωση της επισυναπτόμενης Αίτησης Συμμετοχής έως την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, στο mail του Συνδέσμου infopsas21@gmail.com, προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην Εκπαιδευτική Ημερίδα.

Βρείτε την αίτηση εδώ:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η μελέτη Ε.Ε.Α. - ΠΑΠΕΙ για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον ρόλο της τεχνολογίας

Σύνοψη της Έρευνας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Πανεπιστημίου Πειραιά που παρουσιάστηκε χθες, 19/1/2022: «Οι επιπτώσεις της Πανδημίας Covid-19 στην επιχειρηματική...

Close