ΕΑΕΕ: Βγήκε η Στατιστική Έκθεση του 2021

30 Ιανουαρίου 2023

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος συνεχίζοντας την προσπάθειά της για έγκυρη και επιστημονική ενημέρωση των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων - Μελών της, εξέδωσε για μία ακόμη χρονιά την ετήσια στατιστική έκθεση : «Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Ελλάδα»

Η έκθεση αποτελεί το επιστέγασμα της στατιστικής πληροφόρησης που έχει εκδοθεί μέσα στη χρονιά (η οποία είναι διαθέσιμη στο σύνολό της στην ιστοσελίδα της Ενώσεως) και παρουσιάζει τα στατιστικά μεγέθη που απορρέουν από την δραστηριότητα των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα το έτος 2021, την εξέλιξη των μεγεθών αυτών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς και πληροφόρηση για το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον (ελληνικό και ευρωπαϊκό) εντός του οποίου αυτές δραστηριοποιούνται.

Το περιεχόμενο της παρούσας ετήσιας στατιστικής εκθέσεως είναι διαθέσιμο για όλους στην ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ (www.eaee.gr) στο πεδίο «ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ» στην ενότητα «Ετήσια Στατιστική Έκθεση» στα ελληνικά και στα αγγλικά .

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Συνεδρίαση BIPAR για την ασφαλιστική κάλυψη κινδύνων που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, στις συνταξιοδοτικές ανάγκες κ.ά.

Η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων BIPAR (Insurance Agents’ Committee), διοργανώνει το απόγευμα της 8ης  Φεβρουαρίου 2023, και πριν την έναρξη των...

Close