Ανακοίνωση ΕΕΑ: "Επανεκπαίδευση, υπολειπόμενες ώρες & χρόνο υποβολής βεβαιώσεων"

28 Φεβρουαρίου 2020

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υπενθυμίζει προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέλη του, ότι στις 31 Μαρτίου είναι η καταληκτική προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων «επαναπιστοποίησης».

Αυτές θα υποβληθούν στο Ε.Ε.Α. ηλεκτρονικά, μέσω του e-Επιμελητηρίου, πατώντας εδώ και ακολουθώντας τις οδηγίες:

Καλούνται όλοι όσοι θα τις υποβάλλουν να το πράξουν εγκαίρως. Μη το αφήσουν για την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών σε αυτή τη διαδικασία είναι σημαντική.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΩΡΩΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Επίσης το Ε.Ε.Α. συνεχίζει την προσπάθεια να δοθεί παράταση χρόνου ώστε όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές το χρειάζονται να συμπληρώσουν τις ώρες που υπολείπονται και να αποφύγουν την έσχατη συνέπεια της απώλειας της άδειάς τους.

Εκτιμάται ότι το σχετικό αίτημα έχει εισακουσθεί οπότε και θα δοθεί αυτή η αναγκαία για κάποιους «τελευταία ευκαιρία».

Στο πλαίσιο αυτό το Ε.Ε.Α. ζητά να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τα στοιχεία επικοινωνίας τους και τις ώρες που χρειάζονται για να συμπληρώσουν την επανεκπαίδευσή τους στο mail:  insurance@eea.gr

Είναι σημαντικό να υπάρξει ανταπόκριση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ώστε να καταγραφεί η πραγματική εικόνα για το σύνολο των περιπτώσεων  και το σύνολο των ωρών που λείπουν.

Στόχος είναι να διερευνηθεί η ενιαία δυνατότητα στήριξής τους από το Ε.Ε.Α. με τη διοργάνωση σεμιναρίων που θα καλύψουν τα κενά της επανεκπαίδευσης.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
KPMG: Διήμερος φοιτητικός διαγωνισμός "Ace The Case"

Are you ready to “Ace the Case”? Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας και αποκτήστε πραγματική εμπειρία, λαμβάνοντας μέρος στο διήμερο φοιτητικό...

Close